Nyt fra vores verden

Tryghedsgaranti

Tryghedsgaranti

Kære gæst

Når vi spørger jer gæster, hvorfor I vælger at rejse med C&C Travel, er der altid ét ord, der går igen i svarene: Tryghed.

Trygheden i at få netop de oplevelser, I ønsker, og at I bor på et hotel, der passer til jer og jeres familie.

Trygheden i at alt det praktiske fungerer – at hotellet er booket, at chaufføren står i lufthavnen, og at båden ligger klar i havnen.

Trygheden i at vide, at I kan ringe til os 24 timer i døgnet, hvis der skulle opstå problemer som fx sygdom eller andet på rejsen.

Tryghed er blevet endnu mere vigtigt efter Corona – og med god grund. Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at fortælle lidt om, hvorfor I forsat trygt kan bestille, afbestille og rejse med C&C Travel

 

Du kan trygt bestille – og afbestille

Hos C&C Travel køber du en pakkerejse, og du er derfor garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene med det samme – vi gør ikke brug af vouchers. I C&C Travel udvider vi denne beskyttelse, så du også kan afbestille gratis, selvom du har købt rejsen på et tidspunkt, hvor det bliver frarådet at rejse til det pågældende land.

Du kan også gratis afbestille din rejse uden grund op til 45 dage før afrejse, hvis du bestiller din rejse inden 30. november 2020 og tilvælger gratis afbestilling.

Endelig giver vi dig muligheden for at booke din rejse nu men først betale, når verden har normaliseret sig, og det igen er muligt at rejse til fjerne destinationer. Det koster aldrig noget at drømme – og nu koster det dig heller ikke noget at planlægge og booke rejsen i god tid hos C&C Travel.

Ved at booke nu får du rejsen til en god pris, fordi vi ved booking fastfryser priserne. På den måde rammer potentielle fremtidige prisstigninger ikke dig.

Det kalder vi Tryghedsgaranti

 

Du kan trygt rejse – når du og verden er klar

Vi mærker en stor interesse for at rejse, når det er trygt igen. Vi arrangerer naturligvis kun rejser til steder, hvor det er sikkert og trygt at rejse, og hvor Udenrigsministeriet ikke fraråder dig at rejse hen. Desuden er vi i tæt kontakt med vores gode venner og samarbejdspartnere rundt omkring i verden, der følger situationen på nærmeste hold, og som står klar, hvis noget skulle ændre sig med kort varsel. På den måde sikrer vi, at vi kan give dig den bedste og mest trygge oplevelse.

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med lande, du trygt kan rejse til. Følg med her.

Mange varme rejsehilsner
Luca Harrasser Burmeister
Adm. Direktør, C&C Travel

Billeder

Det skal være trygt at rejse