Nyt fra vores verden

Nu er Martinique og Guadeloupe åbnet!

Nu er Martinique og Guadeloupe åbnet!

Drømmer du om sol og palmer i vinterferien?
Nu kan du rejse til de caribiske øer Martinique og Guadeloupe!
De regionale rejsevejledninger gør, at Udenrigsministeriet ikke længere fraråder rejser til de to oversøiske franske regioner. De har begge under 30 nye Corona-tilfælde om ugen pr. 100.000 indbyggere – altså meget færre end vi selv har her i Danmark.
I Caribien kan du begrave fødderne i kridhvidt sand, bade i turkisblåt vand, nyde cocktails til lyden af calypsorytmer og spise krydrede kreolske specialiteter!
Det skal du gøre:
✔️ Ring eller skriv til os og bestil din rejse.
✔️ Tjek din rejseforsikring. Hvis du er i tvivl om, hvor godt du er dækket, så snak med os. Vi kan også sagtens lave en super Gouda-rejseforsikring til dig, der dækker dig ved sygdom – også Corona!
✔️ Tag en PCR-Coronatest max 72 timer, før du skal rejse fra Danmark. Vis dit negative testsvar i lufthavnen.
✔️ Udfyld det skema, du får af os, som lovning på, at du ikke har symptomer og ikke har været i kontakt med nogen, der har Corona i 14 dage op til afrejse.
✔️ Sæt dig i flyveren med mundbind på og flyv mod caribisk stemning og bølgeskvulp!
Skulle vejledningerne ændre sig før din rejse, så du ikke kan komme afsted, får du selvfølgelig alle dine penge tilbage!
Slå til nu! – der er få ledige pladser og rift om dem!
Normalt har vi ikke rejser til Fransk Caribien, men helt eksklusivt tilbyder vi nu to flotte pakkerejser til jer, der gerne vil rejse nu. Prisen er super skarp!

Billeder