Portugal

Angra do Heroísmo (Terceira)

Gå tilbage
#Stemningsfuld

Angra do Heroísmo (Terceira)

Angra do Heroísmo er Azorernes ældste og uden tvivl flotteste by. Den er hovedstad på den frodige ø Terceira og er en gammel havneby, der oser af charme og historie. Byen er rig på historie med sine overdådige kirker, palæer og barokhuse, og derfor er den gamle bydel også på UNESCOs liste over verdensarv. I byens smalle, brostensbelagte gader finder du et hav af gallerier, farvestrålende kolonitidshuse med røde tage og en fin, lysegrøn kirke.  

I det charmerende centrum kan du blandt andet besøge byens flotte katedral eller nyde roen i den botaniske have Duque da Terceira Garden. Byen byder på gode spisemuligheder, og særligt ved det hyggelige havneområde er der mange restauranter, som serverer lækker mad. Du kan tage forbi det historiske museum Posada de Sao Sebastiao, hvis du er på jagt efter mere af byens interessante historie. Byen har endda en lille strand, hvor du kan tage en dukkert på en varm dag. 

I juni er der fest i gaderne, når byens beboere fejrer Sanjoaninas. Faktisk er der rigtig ofte folkefest i gaderne.  

Tag vandreturen op på det nærliggende bjerg Monte Brasil. Her har du den bedste udsigt ud over byens røde tage, de blomstrende bjergsider og den grønne skov. Er du ikke frisk på at tage turen til fods, kan du også køre derop i bil. 

Oplev Terceiras flotte natur 

Terceira er kendt som ”den lilla ø” – men også denne er frodig med masser af landbrug og mosaikker af lysegrønne marker, grønt landskab og bjerge. Faktisk er her så meget landbrug, at øen har dobbelt så mange køer som mennesker! Terceira betyder ”Den tredje”, og den hedder sådan, fordi den blev opdaget som nummer tre af portugiserne.  

Øen har storslåede kyster, dejlige strande og et hav af flotte udsigtspunkter. Du kan køre rundt hele vejen rundt om øen på 2,5 time, så du kan nemt nå at opleve øens natur og bade på dejlige strande undervejs. Den mest kendte strand ligger ved strandbyen Prainha da Praia da Vitória med de farvestrålende huse. Når du ligger i det mørke sand, skal du holde øjnene åbne – måske spotter du en hval i vandoverfladen længere ude. 

De smukkeste udsigter og største oplevelser på Terceira 

Nogle af de smukkeste udsigter finder du ved Miradouro do Facho og på øens højeste punkt Serra de Santa Bárbara, hvor udsigten over øen er fænomenal. Øen er et mekka af gode vandrestier med flot natur. Du kan også se øen fra vandet. Tag en eftermiddagssejltur med en af bådene fra havnen og nyd roen på vandet, mens du ser solnedgangen og den fine by, der bliver oplyst af solens stråler.  

Du bør også opleve Algar do Carvão og prøve at gå inde i en uddød vulkan. Du går ad en slags overgroet tunnel, og på bunden ligger en sø af grønt vand, næsten som i Mexicos cenoter. Hvor tit kan man lige sige, at man har gået i en død vulkan? 

Billeder

Rejser til Portugal - Angra do Heroismo
Rejser til Portugal - Angra do Heroismo
Rejser til Portugal - Angra do Heroismo

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Angra do Heroísmo (Terceira)

Flere hoteller i Angra do Heroísmo (Terceira)