Portugal

Azorerne

#Dyreliv
#Natur
#Øliv
#Stemningsfuld
#Storslåede seværdigheder
#Strand

Azorerne

Azorerne ligger ud fra Marokkos kyst, og derfor er temperaturerne varmere end på Portugals fastland – selv om vinteren kan du få temperaturer op til 19 grader. I C&C kalder vi Azorerne for Europas Hawaii, fordi naturen minder lidt om øerne i Stillehavet. Du kan opleve vild natur, grønklædte landskaber, rå klippekyster, dybblåt vand afgrænset af mørke strande med sort vulkansand. Øriget ligger mellem tre tektoniske plader, det har skabt Azorerne ved vulkansk aktivitet. Det giver dig mulighed for at opleve fantastiske naturoplevelser. Tag på hvalsafari u på vandet med mulighed for blandt andet at møde kaskelothvaler og legesyge delfiner. En tur på hvalsafari giver ikke kun mulighed for at se fantastiske havdyr, du kan også se øens fantastiske landskab fra båd.  

Ponta Delgada er hovedstaden for Azorernes ni øer og ligger lige ud til vandet på sydsiden af øen Sáo Miquel. I byen finder du idylliske snørklede brolagte gader med charmerende gamle huse, små butikker og hyggelige cafeer. Du kan gå en tur på havnepromenaden og se marinaen fyldt med smukke lystbåde. På På Sáo Miquel dyrker de lokale ananasfrugter, tobak og sukkerroer. Du kan besøge Fábrica de tabaco estrela, tobaksfabrikken i Ponta Delgada, der er mere end 130 år gammel, eller du kan tage på en rundtur på ananasfarmene.  

Azorernes smukke landskaber består af bjerge og vulkankratere. Det kan du opleve på Sáo Miquel. Tag på en vandretur til toppen af vulkankrateret, som danner en eksotisk oase af grønne bakker. Herfra får du en formidabel udsigt over tvillingesøerne Caldeira das sete Cidades. Du bør også lægge vejen forbi ildsøen Lagoa de Fogo og se den vilde natur. I samme område ligger det eksotiske Caldeira Velha, se det smukke vandfald og bad i de varme kilder i frodige junglelignende omgivelser.    

En tur til øen Pico kan tage dig til ørigets højeste vulkan Ponta da Pico, og her kan du nyde udsigten over naboøerne. De bedste strande på Azorerne er på øen Teraira også kendt som den lilla ø. Få vind i håret når du windsurfer eller ifør dig snorkel og maske og gå på opdagelse i livet under havoverfladen. Besøger du stranden Praia da Vitória, så hold øjnene åbne, måske spotter du en hval i vandoverfladen længere ude.

Billeder

Rejser til Portugal
Rejser til Portugal
Rejser til Portugal
Rejser til Portugal
Rejser til Portugal
Rejser til Portugal