Portugal

Carvoeiro

#Natur
#Stemningsfuld
#Strand

Carvoeiro

Carvoeira er en charmerende ferieby på Algarvekysten i ægte portugisisk stil med hvidkalkede huse og et virvar af små, hyggelige gader. I højsæsonen tiltrækker byen børnefamilier i massevis, mens det er par og pensionister, der besøger byen uden for skolernes sommerferie. Du skal tage til Carvoeira for at holde afslappet strandferie og besøge de historiske byer i nærheden, opleve naturen eller tage på bådture ud på vandet.

Carvoeira by er hyggelig og fuld af gode spisesteder, små butikker og barer, hvor du kan sippe cocktails eller smage på den portugisiske vin. Lad dig farve vild i de stemningsfulde gader og find hyggelige caféer og anderledes butikker. Atmosfæren er tilbagelænet, og byen er ikke nær så overrendt som nogle af de andre byer på Algarvekysten.

Omkring byen ligger flere smukke, gyldne strande, som Algarvekysten er så kendt for. Byens strand Praia de Carvoeira er dejlig med sit gyldne sand ud til det blå, blå vand og tårnhøje klippevægge på hver side. Her kan du bade og slappe af på en liggestol, mens du nyder den portugisiske sol og lyden fra bølgerne. Uden for byen ligger Praia da Marinho, som skulle være en af de smukkeste strande i verden - berømt for sine mange klippeformationer og de forrevne klippevægge, der omkranser stranden på dramatisk vis.

Der er masser at opleve i og omkring byen. Du kan sejle i havkajak, besøge det nærliggende vandland, spille golf og tage på cykelture i naturen. Den barske natur omkring Carvoeiro har også flere vandrestier i klipperne langs kysten, hvor de kan nyde de flotte udsigter. Den mest kendte vandrerute hedder Sete Vales Suspensos, og her ser du den absolut flotteste natur i området og nogle af de mest kendte grotter. Er du ikke til vandreture i klipper og ujævnt terræn, så gå i stedet ad Carvoeiro Boardwalk, som er et brosystem langs klipperne. Her kan du slentre i ro og mag på træbroerne og nyde udsigten ud over havet og de omkringliggende grotter. Du kan også tage en tur ud på vandet! De mange bådture fra Carvoeira og de omkringliggende byer går ud på Atlanterhavets blå vand og forbi de mange grotter langs Algarvekysten.

Grotterne er og bliver en af områdets helt store seværdigheder! De mest kendte er Algar Seco grotterne og Benagil grotten. Algar Seco er virkelig et smukt naturmonument, hvor vind og vejr har skabt imponerende klippeformationer i den røde jord. Her er naturlige pools og huller i klipperne, og i det måneagtige landskab ligner de næsten vinduer og balkoner i et dramatisk klippeslot. Uden for Carvoeiro ligger Benagil grotten. Det er en fantastisk grotte med tre buede hvælvinger ind til en imponerende hule, der indeholder en smuk strand. 

Billeder

Badeferie på Algarvekysten
Badeferie på Algarvekysten
Badeferie på Algarvekysten
Badeferie på Algarvekysten
Badeferie på Algarvekysten

Hoteller på din rejse

Flere hoteller i