Portugal

Quinta da Casa Branca

Gå tilbage
#A/C
#Fitness
#Hotel størrelse
#Minibar
#Pool
#Restaurant
#Spa
#WiFi

Quinta da Casa Branca

Quinta da Casa Branca er et vidunderligt boutiquehotel. Det er faktisk en gammel herregård, som er lavet om til hotel, og ligger i en botanisk have fyldt med smukke, farvestrålende blomster. Hotellet ligger i stille og rolige omgivelser, men er stadig i gåafstand til byen Funchal.  

Dit værelse er hyggeligt og har en dejlig udsigt til den smukke have. Her har du en dejlig seng at sove i, TV, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og Wi-Fi. Derudover har du et dejligt badeværelse, badekåber, tøfler og te- og kaffefaciliteter.  

I haven mellem planter og blomster gemmer sig en dejlig, stor swimmingpool, som du kan hoppe i, når du har brug for at blive kølet lidt ned. Hvis hotellets have ikke er afslappende nok, så kan du komme endnu mere ned i gear i spa-området. Her har du et hav af afslappende behandlinger at vælge imellem, og hvis du bliver lidt for afslappet, kan du tage en tur i fitnesscentret som har løbebånd, motionscykler, romaskiner, vægtmaskiner og frie vægte. Efter en svedig tur i fitnesscentret kan du hoppe i jacuzzien, tage et dampbad eller svede videre i saunaen. Hotellet serverer en dejlig morgenmad i et smukt orangeri. 

Om aftenen kan du forkæle dig selv i restauranten “The Dining Room Restaurant”, som ligger i det elegante og luksuriøse hovedhus. I restauranten kan du få mad fra det fineste gastronomiske, innovative og moderne køkken - helt sikkert en oplevelse værd! 

Dette er stedet, hvis du vil helt ned i gear og virkelig vil forkæle dig selv i rolige og smukke omgivelser. Personalet er meget velkomment og venligt og hjælper dig gerne med, hvad end det skulle være. 

Billeder

Rejser til Portugal
Rejser til Portugal
Rejser til Portugal
Rejser til Portugal
Rejser til Portugal
Rejser til Portugal
Rejser til Portugal
Rejser til Portugal
Rejser til Portugal