Portugal

Generationsrejse til Algarvekysten

8 dages rejse fra
8.890,-

7 nætter Carvoeiro

På denne rejse bor I i ferielejlighed nær den dejlige ferieby Carvoeiro, der ligger ud til Algarvekystens gyldne strande. Her er masser af plads, så både bedsteforældre, forældre og børn kan være her, og der er noget for alle! Ferien foregår helt i jeres eget tempo! I kan selv lave mad i køkkenet i lejligheden, og I kan tage på udflugt i jeres lejebil, hvor der er plads til alle. Her er skøn pool, børneklub, legeplads, volleyball og tennisbane, og der er 2 kilometer til den skønne sandstrand. 

Carvoeiro er en charmerende by fuld af hvidkalkede huse, og her kan I slentre rundt og lede efter gode spisesteder i de brostensbelagte gader. Stranden er omgivet af dramatiske klippevægge, og her kan hele familien bade eller bare slappe af i sandet. 

Der er masser af udflugtsmuligheder både til vands og til lands. Naturen omkring byen byder på fantastiske grotter, flotte udsigter og flere gode vandreruter - også nogle hvor børnene kan være med! Her er golfbaner, vandland og flere spændende byer tæt ved, og der går både ud på vandet hele tiden.

Vi har tryghedsgaranti! Hos C&C Travel køber du en pakkerejse, og du er derfor garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene inden for syv dage. Læs mere her!

Rejsen i billeder

Badeferie på Algarvekysten
Badeferie på Algarvekysten
Badeferie på Algarvekysten
Badeferie på Algarvekysten
Badeferie på Algarvekysten
Badeferie på Algarvekysten
Badeferie på Algarvekysten

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Carvoeiro
 2. Carvoeiro
 3. Carvoeiro
 4. Carvoeiro
 5. Carvoeiro
 6. Carvoeiro
 7. Carvoeiro
 8. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
8 dages rejse fra
8.890,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til Carvoeiro på Algarvekysten

I dag ankommer du til Carvoeira.

Carvoeira er en charmerende ferieby på Algarvekysten i ægte portugisisk stil med hvidkalkede huse og et virvar af små, hyggelige gader. I højsæsonen tiltrækker byen børnefamilier i massevis, mens det er par og pensionister, der besøger byen uden for skolernes sommerferie. Du skal tage til Carvoeira for at holde afslappet strandferie og besøge de historiske byer i nærheden, opleve naturen eller tage på bådture ud på vandet.

Carvoeira by er hyggelig og fuld af gode spisesteder, små butikker og barer, hvor du kan sippe cocktails eller smage på den portugisiske vin. Lad dig farve vild i de stemningsfulde gader og find hyggelige caféer og anderledes butikker. Atmosfæren er tilbagelænet, og byen er ikke nær så overrendt som nogle af de andre byer på Algarvekysten.

Omkring byen ligger flere smukke, gyldne strande, som Algarvekysten er så kendt for. Byens strand Praia de Carvoeira er dejlig med sit gyldne sand ud til det blå, blå vand og tårnhøje klippevægge på hver side. Her kan du bade og slappe af på en liggestol, mens du nyder den portugisiske sol og lyden fra bølgerne. Uden for byen ligger Praia da Marinho, som skulle være en af de smukkeste strande i verden – berømt for sine mange klippeformationer og de forrevne klippevægge, der omkranser stranden på dramatisk vis.

Dag 2-7

Nyd stranden, byen og naturen omkring

Der er masser at opleve i og omkring byen.

Du kan sejle i havkajak, besøge det nærliggende vandland, spille golf og tage på cykelture i naturen. Den barske natur omkring Carvoeiro har også flere vandrestier i klipperne langs kysten, hvor de kan nyde de flotte udsigter. Den mest kendte vandrerute hedder Sete Vales Suspensos, og her ser du den absolut flotteste natur i området og nogle af de mest kendte grotter. Er du ikke til vandreture i klipper og ujævnt terræn, så gå i stedet ad Carvoeiro Boardwalk, som er et brosystem langs klipperne. Her kan du slentre i ro og mag på træbroerne og nyde udsigten ud over havet og de omkringliggende grotter.

Du kan også tage en tur ud på vandet! De mange bådture fra Carvoeira og de omkringliggende byer går ud på Atlanterhavets blå vand og forbi de mange grotter langs Algarvekysten.

Grotterne er og bliver en af områdets helt store seværdigheder! De mest kendte er Algar Seco grotterne og Benagil grotten. Algar Seco er virkelig et smukt naturmonument, hvor vind og vejr har skabt imponerende klippeformationer i den røde jord. Her er naturlige pools og huller i klipperne, og i det måneagtige landskab ligner de næsten vinduer og balkoner i et dramatisk klippeslot. Uden for Carvoeiro ligger Benagil grotten. Det er en fantastisk grotte med tre buede hvælvinger ind til en imponerende hule, der indeholder en smuk strand. Fra stranden har du udsigt ud over vandet gennem de tre åbninger, og over dig skinner solen ind ad et mindre hul i grottens loft. Tag på bådtur hertil eller lej en kajak på den nærliggende strand og kast dig selv ud i bølgerne. Grotten er et imponerende syn, og derfor er det også en verdens mest fotograferede grotter.

Omkring seks kilometer fra Carvoeiro ligger den smukke, traditionelle fiskerby Ferragudo, som er et besøg værd, hvis du vil lidt ned i gear. Her er en rolig atmosfære uden så mange turister, og en tur rundt i de smalle brostensbelagte gader byder på hvidvaskede huse og udsigt ud over de vuggende fiskerbåde i havnen.

Du bør også tage på en heldagstur til Silves, som ligger omkring et kvarters kørsel fra Carvoeiro. Silves er Algarve-regionens gamle hovedstad og er fuld af historiske bygninger. Mest imponerende er den imponerende borg, der tårner sig op over byen på ægte eventyrmanér!

Dag 8

Velkommen hjem

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark.

Hjemme i Danmark, kan du se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Portugal. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Portugal!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

 • Fly Danmark-Faro t/r.
 • Du har 7 dages billeje inkluderet på denne rejse.

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Faro t/r. 
 • 7 overnatninger i ferielejlighed med 3 værelser. 
 • 7 dages leje af minivan. 
 • Tilskud til Rejsegarantifonden. 
 • Prisen er baseret på 6 personer i 3 værelses ferielejlighed.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Turistskat på hotellerne - ca. 1-5 Euro pr. person pr. nat.
 • Stor bagage skal tilkøbes - ca. 300-500 kr. pr. person.
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring. 
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person). 
Vis alt Vis mindre