Spanien

Garachico

#Øliv
#Stemningsfuld
#Uturistet

Garachico

Garachico er en hyggelig, lille havneby på Tenerifes nordlige kyst. De autentiske, hvide kalkstenshuse ligger for foden af et bjerg ud mod det dybblå hav. Havnebyen var i mange år en af øens vigtigste handelsforbindelser, men da vulkanen Montana Negro gik i udbrud i 1706 blev byen lagt øde hen. Siden da er byen blevet bygget op på ny, og i dag blomstrer turismen i byen Garachico. 

Tag en slentretur ad byens smalle brostensbelagte gader og mærk historiens vingesus. Måske ender du på byens hyggelig bymidte, Plaza de la Libertad, hvor du kan nyde eksotiske drinks og lækre fisk- og skaldyrsretter af friskfanget fisk. Når du sidder her og suger den gode stemning til dig, er det svært at forestille sig byens dramatiske fortid.  

Garachico ligger omgivet af smuk natur, der bare venter på at blive udforsket. Byen er omringet af klipper, hvilket betyder, at byen ikke har mange strande. Lidt udenfor byen ligger Playa Garachico, hvor du kan dyppe tæerne i krystalklart. Sandet her er sort og groft, og her er mørke klipper på begge sider.  

Byen er særligt kendt for området El Caleton, hvor vulkanklipperne har dannet flere små, naturlige pools, som du kan køle dig ned i. Både turister og lokale kommer her for at nyde de naturlige swimmingpools og blive påmindet om naturens utrolige kræfter.  

Lidt udenfor Garachico kan du besøge to fantastiske udkigsposter, der har en fantastisk udsigt over byen og havet – Mirador Garachico og Mirador El Guincho.  

Billeder

Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Garachico

Flere hoteller i Garachico