Spanien

Los Cristianos

Gå tilbage
#Stemningsfuld
#Strand

Los Cristianos

Playa de Los Cristianos er en af Tenerifes flotteste og mest populære strande, og den er da også smuk med gyldent sand og turkisblåt vand! Den ligger på Tenerifes sydlige side, og byen var i gamle dage en sløv lille fiskerby. I dag har byen et højt tempo og emmer af liv og glade dage, og det er især stranden, der lokker solglade gæster til sig.  

Solsenge og parasoller er plantet på rad og række ned langs hele stranden. Det lune, rolige vand er med til at gøre området utrolig populært for børnefamilier. På strandens promenade finder du souvenirbutikker, restauranter og caféer, hvor du kan slå dig ned og købe småting med hjem eller smage på lokale retter. 

Fra Playa de Los Cristianos kan du tage på udflugt ind på øen - udforsk måske Teide Nationalpark med den flotte vulkan, eller besøg nogle af de andre smukke strande på Adeje-kysten. Hop på en båd og tag til øen, La Gomera, der ligger lige udenfor Tenerifes sydkyst. Her skal du opleve stilheden og den smukke og frodige natur. 

Playa de Los Cristianos er for dig, der gerne vil have børnevenlig strand, masser af spisemuligheder, shopping i nærheden og festlig stemning.

Billeder

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien

Oplevelser