Spanien

Los Gigantes

Gå tilbage

Los Gigantes

Los Gigantes er en hyggelig badeby på Tenerifes vestkyst – hvilket betyder, du kan se de smukkeste solnedgange her! Find en dejlig restaurant, læn dig tilbage med en kold drink i hånden og nyd den fantastiske udsigt over Atlanterhavet.  

Et helt særligt kendetegn for byen er klipperne, der har navngivet byen - Los Gigantes - “kæmperne”. Klipperne rager 600 meter op og strækker sig langs kystlinjen. Disse majestætiske klipper tårner sig op omkring byen og forsvinder ned i Atlanterhavets dybe blå farve. De hvidkalkede huse, grønne palmer og farvestrålende blomsterbede udsmykker den lille, hyggelige bys gader og stræder. Gå på opdagelse i små boder og souvenirbutikker og find det perfekte minde om din ferie til Tenerife og Los Gigantes. 

Du finder ikke kilometervis af sandstrand i byen – men du kan sagtens bade alligevel! Lava har formet et naturligt havbassin, hvor du kan side og slappe af og nyde udsigten over havet. Der er også en lille strand i en bugt inde i byen, hvor bølgerne ikke er så voldsomme, hvor du kan tage en afkølende dukkert.  

Men en lille køretur fra Los Gigantes, kan du tage på stranden. Tenerife er kendt for sine sorte lavastrande, og en af dem ligger omkring 20 minutters kørsel fra Los Gigantes – nemlig Playa de la Arena. Her er sandet knaldsort og står i stærk kontrast til de farvestrålende parasoller og det blå vand. Slap af ved vandet, nyd varmen og få læst den bog, du altid har for travlt til at læse derhjemme.  

Los Gigantes er den perfekte base til dig, der gerne vil opleve alt det skønne, Tenerife har at byde på. Kør fx ad de snoede bjergveje til Teide Nationalpark og oplev den storslåede natur. Du kan også tage på dagstur til et vandland eller en dyrepark i nærheden.

Tag ud på vandet! Fra Los Gigantes er det helt ideelt at tage på hval- og delfinsafari og opleve, hvordan de blide kæmper og legesyge delfiner boltrer sig i Atlanterhavets dybblå vand. Du kan også sejle ud og besøge naboøen La Gomera, hvor du kan gå tage på vandretur i det smukke vulkanlandskab, vandre i junglen og nyde udsigten fra grønne, frodige bjergtinder.   

Billeder

Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Los Gigantes

Flere hoteller i Los Gigantes