Spanien

Maspalomas

Gå tilbage

Maspalomas

Vores favoritstrandby på Gran Canaria er Maspalomas på øens sydlige kyst! Byens fyrtårn blev bygget for over 120 år siden, da øen hverken havde veje eller byer. Nu står fyrtårnet som et landemærke for byen og markerer mødet mellem Playa de Maspalomas og Playa Meloneras. Begge strande er dejlige, og her kan du slappe af i en solseng med udsigt ud over Atlanterhavet. De fleste børnefamilier slår sig ned på Playa Maspalomas i den ende, hvor fyrtårnet ligger – her er vandet nemlig roligst. Stranden er ca. 5 kilometer lang og byder på masser af restauranter og butikker, så du har rig mulighed for at nyde et glas kølig sangria ud til vandet. For børn er der adskillige forlystelsesparker og øens vildeste vandland, og for de voksne er der golf og et hav af shoppingcentre, hvor du hurtigt kan få tiden og pengene til at flyve. 

Vil du have lidt ro, så besøg Parque Urbano del Sur og gå en tur i parkens grønne områder, måske nær andedammen eller legepladsen. I byen finder du også en botanisk have som en stille, grøn oase midt i ørkenen. 

Maspalomas er nemlig en ferieby med egen ørken! Bag stranden ligger de kendte sanddyner Duna de Maspalomas som et ørkenlandskab med endeløse bløde, gyldne sandbakker. Her kan du ride på kamel som en beduin eller køre i jeep i klitterne – du vil næsten tro, du er kommet til Sahara. ”Ørkenen” ligger i The Maspalomas Nature Reserve, der også består af palmelunde og lagunen La Charca, der vrimler med fugle. Tag hertil på en fugletur og spot hejrer og andre fugle, der migrerer fra Europa til Afrika. 

Playa del Ingles ligger i forlængelse af Maspalomas. Det er en af Gran Canarias mest kendte strande – og imponerer både i længde og bredde. Stranden er fuld af mennesker, og du finder et stort udbud af restauranter og, barer og natklubber langs den livlige gågade. 

Billeder

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Maspalomas

Flere hoteller i Maspalomas