Spanien

Playa de Las Americas

Gå tilbage
#Shopping
#Strand

Playa de Las Americas

Playa de las Américas er en af de smukkeste og mest populære strande på Tenerife. Det lysende turkisblå vand og den uendelig lange gyldne sandstrand er som taget ud af et postkort. Her er mange mennesker, så du har ikke stranden for dig selv, og derfor er her også mange muligheder for aktiviteter i vandet – surfing, fisketure, sejlture med katamaran, stå på paddle board og køre på vandscooter. Der er altid noget at give sig til!  

Byen er travl og summer af liv og festlig stemning - både dag og nat. På den hyggelige promenade kan du besøge et utal af barer, restauranter og caféer, så du har rig mulighed for at smage på lokale specialiteter og drikke farvestrålende drinks. 

Brug stranden som udgangspunkt for spændende udflugter, fx til Teide-vulkanen eller de andre smukke strande på Adeje-kysten. Ud fra Tenerifes kyst ligger en lille, skjult perle - øen La Gomera. Sejl herud og tag på vandretur i den smukke og frodige natur.  

Playa de las Américas er god for børnefamilier og unge par, der vil have mange muligheder og være tæt på liv, shopping og restauranter.

Billeder

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Playa de Las Americas

Flere hoteller i Playa de Las Americas