Spanien

Puerto De La Cruz

Gå tilbage
#Kultur
#Stemningsfuld

Puerto De La Cruz

Puerto de la Cruz er nok den mest karakteristiske kanariske by, du finder på hele Tenerife. Byen ligger i hjertet af regionen Orotava Valley, som er en oase af frodigt grønt landskab og tropiske frugtplantager.  

Byen har en masse at byde på og især den gamle bydel er en oplevelse. Tag på spadseretur ned ad de smalle gader, der snor sig gennem hele byen. De små, farvestrålende huse med blomsterbehængte balkoner og krukker med farvestrålende pelargonier gør det svært ikke at blive revet med af den afslappede ø-charme, som hele bydelen oser af. Du er landet midt i en ægte, gammel spansk-kanarisk by, der nærmest blomstrer! Her er skønt, farverigt og lunt! 

Læg endelig også vejen forbi fiskerihavnen, hvor fiskerne lægger til med dagens fangst. Måske kan du lade dig inspirere til aftenens måltid - hummer, østers, dorade eller gambas kunne måske være nogle gode bud? 

Når de ømme fødder på et tidspunkt trænger til et velfortjent hvil, så er Plaza del Charcos det oplagte sted til din siesta. Pladsen bugner med traditionelle kanariske tapasrestauranter og stemningsfulde fortovscafeer. Her kan du nyde mundvandsdrivende tapas, med udsigt over pladsens mange palmer og charmerende stemning. 

Trænger du til at komme lidt væk fra byen, så er der heldigvis masser af spændende oplevelser lige rundt om hjørnet. Går du og drømmer om vand og sol, så skal du besøge Logo Martiánez. Her får du altså virkelig lyst til smide klipklapperne og dyppe tæerne. Stedet er bygget op omkring de smukke smaragdgrønne friskvandspools og solterrasser i massevis og blander traditionel kanarisk arkitektur med øens oprindelige smukke natur. 

Er fødderne stadig ømme efter at have gået Puerto de la Cruz tynd, så frygt ej! Sæt dig bag rattet og tag på tur til den smukke Orotava-dalen, som kun ligger et par kilometer fra Puerto de la Cruz. Der er masser af veje i og omkring dalen, så du kan opleve de smukke og betagende udsigter til Mount Tiede fra bil og stadig få en fornemmelse for de helt fantastiske landskaber. Kribler det alligevel i fødderne efter at gå på eventyr i det smukke landskab, så kan du snøre vandreskoene, pakke en god frokost og trekke op ad de to vulkankratere, der omringer den smukke, grønne dal.  

Om du er på udkig efter en tiltrængt pause fra hverdagen, en hyggelig familieferie eller et romantisk getaway, så er Puerto de la Cruz en god mulighed for at komme lidt væk og opleve den afslappede ø-stemning og fantastiske natur.

Billeder

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien

Hoteller i Puerto De La Cruz

Flere hoteller i Puerto De La Cruz