Spanien

San Miguel de Abona

Gå tilbage
#Natur
#Stemningsfuld

San Miguel de Abona

San Miguel de Abona er en lille hyggelig ferieby på Tenerifes sydlige kyst. Den lille by huser mange hoteller, strande og gode restauranter. Stranden er en sort strand med groft sand, men den er god til en afkølende dukkert efter en dag på farten! Sæt dig ved byens hyggelige havnepromenade og nyd en drink, mens du ser bådene lægge til i byens havn.  

På en slentretur ad byens brostensbelagte gader, kan du se de smukke hvidkalkede huse med farvestrålende vinduer og døre, der giver den der helt særlige sydlandske og kanariske stemning. Gå på opdagelse i butikker og find fine kanariske souvenirs, som du kan have med dig hjem. 

Ved havnen i San Miguel de Abona kan du dykke og tage dykkerkursus, hvis du lige skal have opfrisket håndtegnene. Fra havnen sejler du ud sammen med de kompetente dykkerinstruktører, og går på opdagelse under havets overflade – en helt særlig måde at lære et nyt sted at kende på.  

Livet i byen foregår i et roligt tempo, og det er ikke fordi, her er en overflod af udbud og aktiviteter, men hvis du kan lide at spille golf, er San Miguel de Abona det perfekte sted for dig. Her ligger nemlig to rigtig gode golfbaner få kilometer fra byen - Golf del Sur og Amarilla. Grib golfkøllen og udfordr din rejsekammerat i et spil golf!  

Ikke langt fra San Miguel de Abona ligger fiskerbyen Los Abrigos. Her er der mange gode restauranter og cafeer, hvor du kan sidde og nyde den hyggelige atmosfære og den gode stemning.  

Cirka 20 minutter fra San Miguel de Abona ligger byen Los Cristianos. Her kan du slentre i de charmerende gader og shoppe i byens butikker. Der er også en flot strand, hvor du kan tage en afkølende svømmetur i det flotte vand. Hvis du vil have endnu mere smuk strand og azurblåt vand, skal du tage til Playa de las Américas, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra San Miguel de Abona. Her kan du slappe af, læse en god bog og bade i det smukke vand.

Billeder

Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Spanien

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i San Miguel de Abona

Flere hoteller i San Miguel de Abona