Tejeda

Tejeda er en hyggelig bjerglandsby omringet af storslået natur, der ligger inde midt på Gran Canaria, 44 km fra øens hovedstad, Las Palmas. Den charmerende by er det perfekte sted for dig, der gerne vil nyde fred, frisk luft og fantastiske udsigter.  

De smukke, hvidkalkede huse med røde tagsten og hyggelige små haver propfyldt med potteplanter smyger sig op ad bjergsiderne. I hjertet af byen finder du kirken - en klassisk, smuk og velholdt bygning med udkig over det smukke, bjergfyldte landskab. Du kan også besøge byens museum og lære om traditioner og gamle skikke fra byen. Gå på opdagelse i de snoede, hyggelige gader og find en flot kanarisk souvenir til minde om din ferie på Gran Canaria.  

Men det, du besøger Tejeda for, er naturen! Landskabet omkring Tejeda domineres af store, kanariske pinjetræer og mandeltræer. Her bliver du blæst bagover af den storslåede natur. Det frodige landskab, de smukke bjergtinder og de mange smukke dale er de perfekte rammer for at gå på opdagelse – du kan enten spænde vandreskoene og gå på opdagelse til fods, eller tag på tur i en lejebil. I og omkring Tejeda er der mange, fantastiske vandreruter. Gå fx fra Tejeda til La Lechuza og nyd de fantastiske panoramiske udsigter over dybe dale og høje bjergtinder.  

Du bor på et smukt, rustikt hotel med fantastisk udsigt. Ved indgangen til hotellet - ved et lille vejkryds, Cruz de Tejeda, står en stor sten, der troner sig frem på toppen af bjerget - Roque Nublo. Her stiller lokale en masse hyggelige boder op, hvor de sælger lokale produkter – blandt andet en traditionel kage, der er lavet på mandler. Mange lokale kunstnere sælger også keramik, trådkurve, lædervarer og andet flot, traditionelt håndværk.

Billeder

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Tejeda

Flere hoteller i Tejeda