Spanien

Boutique Hotel San Roque

Gå tilbage

Boutique Hotel San Roque

Boutique Hotel San Roque er et lækkert firstjernet boutiquehotel, som ligger i hjertet af byen Garachico ved Tenerifes nordvestlige kyst. 5 minutters gang fra hotellet finder du den smukke Garachico strand med det karakteristiske vulkansand og det lune krystalklare hav.

Hotellet er en ombygget 1700-tals villa, der med sin knaldrøde farve virkelig emmer af kanarisk sjæl i alle kroge og hjørner! Indretningen er en smuk blanding af moderne kunst, avantgarde design og gammel historie. Hotellet er kun for voksne gæster, så stemningen er rolig, afslappet og giver dig virkelig mulighed for at fordybe dig og komme helt ned i gear. 

I bedste boutique-stil er alle hotellets 20 værelser unikke og indrettet med forskellige smukke temaer og designs. Derudover finder du aircondition, wi-fi, badekar, TV og alle de nødvendige faciliteter på værelset. 

Hotellets smukke pool-område har alt, hvad du kunne drømme om! Lækkert opvarmet vand, sauna, spa og vigtigst af alt: en pool-bar til når du bliver snacksulten eller har lyst til en eksotisk drink. Du har også masser af solbadningsmuligheder på de behagelige solsenge, som har fantastisk udsigt over brusende hav og lyseblå himmel. 

Anturium er hotellets egen restaurant, og her kan du spise lækre kanariske retter og drikkevarer fra egnen. Restauranten ligger ved hotellets pool, så du kan nyde din aftensmad i de smukke omgivelser til lyden af det klukkende vand. 

Aircondition
Minibar
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi

Billeder

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien