Spanien

Barcelo Tenerife

Gå tilbage
#Familiehotel
#Meget stort hotel
#Pool
#Ved stranden

Barcelo Tenerife

Barceló Tenerife er et stort og flot hotel, der ligger lige ned til stranden og har den smukkeste udsigt over havet. Hotellets bygninger har et varmt og rustikt look, der gør udsmykningen personlig. Hotellet ligger i et roligt, hvor der er små, hyggelige butikker og byliv.  

Værelserne er flotte, store og lyse, og her er alt, hvad du skal bruge. På hotellet kan du boltre dig i ikke mindre end otte pools! Det er perfekt til børnefamilier, og her kan du få masser af tid til at gå med at plaske rundt i vandet eller bare ligge dig i en solstol og læse en god bog. Har du lyst til at komme endnu mere ned i gear, skal du måske booke en dejlig, afslappende behandling i hotellets spa?

Du kan spise dejlig mad i hotellets restaurant eller smage skønne, eksotiske drinks i én af de fire barer. Har du lyst til at udforske området, kan du gå langs den hyggelige strandpromenade og finde en hyggelige, lille restaurant. Hvis du har lyst til at røre dig en smule, tilbyder hotellet faciliteter såsom fitness og tennis.

Aircondition
Tennis
Balkon
Fitnessfaciliteter
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi

Billeder

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien