Spanien

Parador de Las Cañadas del Teide

Gå tilbage

Parador de Las Cañadas del Teide

Hotel Parador de Las Cañadas del Teide finder du i hjertet af Teide Nationalpark midt inde på Tenerife. Beliggenheden er helt unik! Hotellet ligger lige for foden af Teide-vulkanen, så du er tæt på naturen og kan nærmest vælte ud af sengen og tage på vandretur til vulkanens top.

Hotellets bygning er af lidt ældre dato og emmer af hyggelig og rustik bjerghytte-stemning med rå stenvægge og charmerende fællesområder. Så snart du træder indenfor, bliver du mødt af det venlige og hjælpsomme personale og den knitrende lyd fra pejsen, der virkelig give en lyst til at slå sig ned i en af hotellets mange hyggekroge med en god kop te!  

Værelserne er indrettet i samme hyggelige stil med fokus på at holde det simpelt og uden alt for mange dikkedarer. Det betyder dog ikke så meget, for så snart du trækker gardinerne fra, bliver du mødt af betagende udsigter til det utrolige vulkanlandskab. På værelset finder du alle nødvendige faciliteter som aircondition, gratis wifi, tv og minibar.  

Får du lyst til en dukkert, kan du trække i din badekåbe og slå et smut forbi den opvarmede indendørs pool med super udsigt til vulkanen eller lægge dig ud på solterrassen og tage en slapper i solen. 

Når sulten melder sig, så besøg restauranten og få serveret klassiske og simple kanariske retter både morgen, middag og aften. Og hvad bedre er, så kan du nyde dit måltid med en fuldstændig fantastisk udsigt over Teide-vulkanen, der troner majestætisk på den anden side af vinduet. 

Aircondition
Minibar
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi

Billeder

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien