Spanien

Badeferie på Gran Canaria

8 dages rejse fra
6.990,-

7 nætter Maspalomas

#Ren badeferie
#Stemningsfulde byer
#Strand

På denne rejse skal du nyde solen og stranden i skønne Maspalomas, som er vores favoritstrandby på Gran Canaria. Her finder du Playa de Maspalomas og Playa Meloneras, som begge er dejlige strande, hvor du kan slappe af i en solseng med udsigt ud over Atlanterhavet. Playa de Maspalomas er ca. 5 kilometer lang og byder på masser af restauranter og butikker, så du har rig mulighed for at nyde et glas kølig sangria ud til vandet. I Maspalomas er der noget for hele familien – for børnene finder du forskellige forlystelsesparker, og til de voksne er der masser af shoppingmuligheder.  

I Maspalomas, bag stranden, ligger nemlig de kendte sanddyner Duna de Maspalomas som et ørkenlandskab med endeløse bløde, gyldne sandbakker. Her kan du faktisk ride på kamel - nærmest som var du i Sahara!

Vi har tryghedsgaranti! Hos C&C Travel køber du en pakkerejse, og du er derfor garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene inden for syv dage. Læs mere her!

Rejsen i billeder

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark - Ankomst til Maspalomas
 2. Maspalomas
 3. Maspalomas
 4. Maspalomas
 5. Maspalomas
 6. Maspalomas
 7. Maspalomas
 8. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
8 dages rejse fra
6.990,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til Gran Canaria og skønne Maspalomas!

I dag ankommer du til skønne og solrige Maspalomas!

Vores favoritstrandby på Gran Canaria er Maspalomas på øens sydlige kyst! Byens fyrtårn blev bygget for over 120 år siden, da øen hverken havde veje eller byer. Nu står fyrtårnet som et landemærke for byen og markerer mødet mellem Playa de Maspalomas og Playa Meloneras. Begge strande er dejlige, og her kan du slappe af i en solseng med udsigt ud over Atlanterhavet. I og omkring Maspalomas er der også mange spændende muligheder for hele familien.

Nu skal du bare slappe af og nyde sol og varme!

Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria

Dag 2-7

Sol og afslapning i Maspalomas

Nu har du tid til at slappe af og nyde alt det skønne, Maspalomas har at byde på.

De fleste børnefamilier slår sig ned på Playa Maspalomas i den ende, hvor fyrtårnet ligger – her er vandet nemlig roligst. Stranden er ca. 5 kilometer lang og byder på masser af restauranter og butikker, så du har rig mulighed for at nyde et glas kølig sangria ud til vandet. For børn er der adskillige forlystelsesparker og øens vildeste vandland, og for de voksne er der golf og et hav af shoppingcentre, hvor du hurtigt kan få tiden og pengene til at flyve.

Vil du have lidt ro, så besøg Parque Urbano del Sur og gå en tur i parkens grønne områder, måske nær andedammen eller legepladsen. I byen finder du også en botanisk have som en stille, grøn oase midt i ørkenen.

Maspalomas er nemlig en ferieby med egen ørken! Bag stranden ligger de kendte sanddyner Duna de Maspalomas som et ørkenlandskab med endeløse bløde, gyldne sandbakker. Her kan du ride på kamel som en beduin eller køre i jeep i klitterne – du vil næsten tro, du er kommet til Sahara. ”Ørkenen” ligger i The Maspalomas Nature Reserve, der også består af palmelunde og lagunen La Charca, der vrimler med fugle. Tag hertil på en fugletur og spot hejrer og andre fugle, der migrerer fra Europa til Afrika.

Playa del Ingles ligger i forlængelse af Maspalomas. Det er en af Gran Canarias mest kendte strande – og imponerer både i længde og bredde. Stranden er fuld af mennesker, og du finder et stort udbud af restauranter og, barer og natklubber langs den livlige gågade.

Hvad skal du mon opleve mens du er her?

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria

Dag 8

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Spanien. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Spanien!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Se under “inkluderet” og “ikke inkluderet”, hvilke transporter der er inkluderet på din rejse. Som udgangspunkt er alle transporter inkluderet.

Fly

Fra København til Las Palmas
Fra Las Palmas til København

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Gran Canaria t/r.
 • 7 overnatninger med morgenmad. 
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Turistskat på hotellerne - ca. 1-5 Euro pr. person pr. nat.
 • Stor bagage skal tilkøbes - ca. 300-500 kr. pr. person.
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre