Spanien

Bjergby & Badeferie på Gran Canaria

8 dages rejse fra
7.190,-

2 nætter Tejeda og 5 nætter Maspalomas

På denne skønne rejse til Gran Canaria skal du kombinere storslåede naturoplevelser med sol og strand. Du starter i Tejeda, en hyggelig bjerglandsby, der ligger inde midt på Gran Canaria. Tejeda er perfekt for dig, der elsker frisk luft, fantastiske udsigter og højt til loftet – og du bor her på grund af naturen! Her bliver du virkelig blæst bagover af den storslåede natur. Besøg den store klippeformation Roque Nublo, der troner op i bjerglandskabet. Det frodige landskab, de smukke bjergtinder og de mange smukke dale indbyder til lange vandreture. Du kan også udforske den lille by og slentre ad de smalle, brostensbelagte gader, mens du nyder udsigten over det smukke, bjergfyldte landskab. Nu går turen til skønne og solrige Maspalomas. Her skal du bare helt ned i gear og nyde solen, stranden og de skønne omgivelser. Bag stranden ligger de kendte sanddyner Duna de Maspalomas som et ørkenlandskab med endeløse bløde, gyldne sandbakker. Her kan du ride på kamel som en beduin eller køre i jeep i klitterne – du vil næsten tro, du er kommet til Sahara.

Vi har tryghedsgaranti! Hos C&C Travel køber du en pakkerejse, og du er derfor garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene inden for syv dage. Læs mere her!

Rejsen i billeder

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark - Ankomst til Tejeda
 2. Tejeda
 3. Tejeda - Maspalomas
 4. Maspalomas
 5. Maspalomas
 6. Maspalomas
 7. Maspalomas
 8. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
8 dages rejse fra
7.190,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til Gran Canaria og smukke Tejeda!

I dag ankommer du til smukke Tejeda.

Tejeda er en hyggelig bjerglandsby omringet af storslået natur, der ligger inde midt på Gran Canaria, 44 km fra øens hovedstad, Las Palmas. Den charmerende by er det perfekte sted for dig, der gerne vil nyde fred, frisk luft og fantastiske udsigter.

Her er der virkelig en masse at se, og det er altså bare om at pakke de gode vandrestøvler og så ud i det blå!

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien

Dag 2

Gå på opdagelse i de fantastiske omgivelser

Nu skal du udforske alt det, som skønne Tejeda har at byde på!

Byen består af smukke, hvidkalkede huse med røde tagsten og hyggelige små haver propfyldt med potteplanter, som smyger sig op ad bjergsiderne. I hjertet af byen finder du kirken – en klassisk, smuk og velholdt bygning med udkig over det smukke, bjergfyldte landskab. Du kan også besøge byens museum og lære om traditioner og gamle skikke fra byen. Gå på opdagelse i de snoede, hyggelige gader og find en flot kanarisk souvenir til minde om din ferie på Gran Canaria.

Men det, du besøger Tejeda for, er naturen! Landskabet omkring Tejeda domineres af store, kanariske pinjetræer og mandeltræer. Her bliver du blæst bagover af den storslåede natur. Det frodige landskab, de smukke bjergtinder og de mange smukke dale er de perfekte rammer for at gå på opdagelse – du kan enten spænde vandreskoene og gå på opdagelse til fods, eller tag på tur i en lejebil. I og omkring Tejeda er der mange, fantastiske vandreruter. Gå fx fra Tejeda til La Lechuza og nyd de fantastiske panoramiske udsigter over dybe dale og høje bjergtinder.

Du bor på et smukt, rustikt hotel med fantastisk udsigt. Ved indgangen til hotellet – ved et lille vejkryds, Cruz de Tejeda, står en stor sten, der troner sig frem på toppen af bjerget – Roque Nublo. Her stiller lokale en masse hyggelige boder op, hvor de sælger lokale produkter – blandt andet en traditionel kage, der er lavet på mandler. Mange lokale kunstnere sælger også keramik, trådkurve, lædervarer og andet flot, traditionelt håndværk.

Mon ikke der venter dig en masse skønne eventyr lige her?

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien

Dag 3

Velkommen til dejlige Maspalomas!

I dag ankommer du til skønne og solrige Maspalomas!

Vores favoritstrandby på Gran Canaria er Maspalomas på øens sydlige kyst! Byens fyrtårn blev bygget for over 120 år siden, da øen hverken havde veje eller byer. Nu står fyrtårnet som et landemærke for byen og markerer mødet mellem Playa de Maspalomas og Playa Meloneras. Begge strande er dejlige, og her kan du slappe af i en solseng med udsigt ud over Atlanterhavet. I og omkring Maspalomas er der også mange spændende muligheder for hele familien.

Nu skal du bare slappe af og nyde sol og varme!

Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria

Dag 4-7

Sol og strand i Maspalomas

Nu har du tid til at slappe af og nyde alt det skønne, Maspalomas har at byde på.

De fleste børnefamilier slår sig ned på Playa Maspalomas i den ende, hvor fyrtårnet ligger – her er vandet nemlig roligst. Stranden er ca. 5 kilometer lang og byder på masser af restauranter og butikker, så du har rig mulighed for at nyde et glas kølig sangria ud til vandet. For børn er der adskillige forlystelsesparker og øens vildeste vandland, og for de voksne er der golf og et hav af shoppingcentre, hvor du hurtigt kan få tiden og pengene til at flyve.

Vil du have lidt ro, så besøg Parque Urbano del Sur og gå en tur i parkens grønne områder, måske nær andedammen eller legepladsen. I byen finder du også en botanisk have som en stille, grøn oase midt i ørkenen.

Maspalomas er nemlig en ferieby med egen ørken! Bag stranden ligger de kendte sanddyner Duna de Maspalomas som et ørkenlandskab med endeløse bløde, gyldne sandbakker. Her kan du ride på kamel som en beduin eller køre i jeep i klitterne – du vil næsten tro, du er kommet til Sahara. ”Ørkenen” ligger i The Maspalomas Nature Reserve, der også består af palmelunde og lagunen La Charca, der vrimler med fugle. Tag hertil på en fugletur og spot hejrer og andre fugle, der migrerer fra Europa til Afrika.

Playa del Ingles ligger i forlængelse af Maspalomas. Det er en af Gran Canarias mest kendte strande – og imponerer både i længde og bredde. Stranden er fuld af mennesker, og du finder et stort udbud af restauranter og, barer og natklubber langs den livlige gågade.

Hvad skal du mon opleve mens du er her?

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria

Dag 8

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Spanien. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Spanien!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

 • Fly Danmark-Gran Canaria t/r.
 • Du har 7 dages billeje inkluderet på denne rejse.

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Gran Canaria t/r.
 • 7 overnatninger med morgenmad. 
 • Billeje.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Turistskat på hotellerne - ca. 1-5 Euro pr. person pr. nat.
 • Stor bagage skal tilkøbes - ca. 300-500 kr. pr. person.
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre