Spanien

Rundrejse på De Kanariske Øer

15 dages rejse fra
12.990,-

6 nætter Los Gigantes, 2 nætter Hermigua og 6 nætter Maspalomas

#Aktive rejser
#Kør selv
#Kultur
#Natur
#Stemningsfulde byer
#Strand

På denne rejse skal du opleve ægte kanarisk charme, lækre strande og storslået natur. Din rejse starter på Tenerife i byen Los Gigantes. Her skal du besøge øens ikoniske, sorte lavastrande og opleve klipperne, der har navngivet byen. De kæmpestore klipper rager 600 meter op og strækker sig langs kystlinjen. Gå en tur langs byens snoede gader og stræder, blandt de smukke, hvidkalkede huse, grønne palmer og farvestrålende blomsterbede. Fra Los Gigantes har du masser af muligheder for at udforske øen - tag fx på tur til den hyggelige fiskerby Los Cristianos, besøg den populære strand Playa de las Américas eller udforsk det smukke landskab ved Teide-vulkanen.

Næste stop på rejsen er klippeøen La Gomera, som byder på storslået natur og uberørt, kanarisk kultur og charme. Du bor i den lille, hyggelig by, Hermigua, der ligger i en dyb dal omgivet af kløfter, bjerge, bananplantager og vandfald. Her dyrker man landbrug op ad bjergene på terrasser hakket ind bjergsiden. Øen er kendt for sin smukke natur, og her er mange store oplevelser for dig, der holder af smukke udsigter, idylliske bjerglandsbyer og skønne vandreture i flotte omgivelser. Besøg nationalparken, Garajonay, udforsk de mere end 600 km vandrestier, slap af på øens smukke lavastrande og gå på opdagelse i den farvestrålende hovedstad San Sebastian.

Nu flyver du til Gran Canaria og skønne Maspalomas! Her skal du slappe af, nyde de lange smukke sandstrande og tage på opdagelse i områdets særprægede ørkenlandskab. 

Vi har tryghedsgaranti! Hos C&C Travel køber du en pakkerejse, og du er derfor garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene inden for syv dage. Læs mere her!

Rejsen i billeder

Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark - Ankomst til Los Gigantes
 2. Los Gigantes
 3. Los Gigantes
 4. Los Gigantes
 5. Los Gigantes
 6. Los Gigantes
 7. Los Gigantes - La Gomera
 8. La Gomera
 9. La Gomera - Maspalomas
 10. Maspalomas
 11. Maspalomas
 12. Maspalomas
 13. Maspalomas
 14. Maspalomas
 15. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
15 dages rejse fra
12.990,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til skønne Tenerife og Los Gigantes!

I dag ankommer du til Los Gigantes!

Los Gigantes er en hyggelig badeby på Tenerifes vestkyst – hvilket betyder, du kan se de smukkeste solnedgange her! Find en dejlig restaurant, læn dig tilbage med en kold drink i hånden og nyd den fantastiske udsigt over Atlanterhavet.

Et helt særligt kendetegn for byen er klipperne, der har navngivet byen – Los Gigantes – “kæmperne”. Klipperne rager 600 meter op og strækker sig langs kystlinjen. Disse majestætiske klipper tårner sig op omkring byen og forsvinder ned i Atlanterhavets dybe blå farve. De hvidkalkede huse, grønne palmer og farvestrålende blomsterbede udsmykker den lille, hyggelige bys gader og stræder. Gå på opdagelse i små boder og souvenirbutikker og find det perfekte minde om din ferie til Tenerife og Los Gigantes.

Her er masser af dejlige ting at opleve og mulighed for at udforske øen!

Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife

Dag 2-6

Gå på opdagelse i Los Gigantes

Nu skal du opleve alt det skønne i og omkring Los Gigantes!

Du finder ikke kilometervis af sandstrand i byen – men du kan sagtens bade alligevel! Lava har formet et naturligt havbassin, hvor du kan side og slappe af og nyde udsigten over havet. Der er også en lille strand i en bugt inde i byen, hvor bølgerne ikke er så voldsomme, hvor du kan tage en afkølende dukkert.

Men en lille køretur fra Los Gigantes, kan du tage på stranden. Tenerife er kendt for sine sorte lavastrande, og en af dem ligger omkring 20 minutters kørsel fra Los Gigantes – nemlig Playa de la Arena. Her er sandet knaldsort og står i stærk kontrast til de farvestrålende parasoller og det blå vand. Slap af ved vandet, nyd varmen og få læst den bog, du altid har for travlt til at læse derhjemme.

Los Gigantes er den perfekte base til dig, der gerne vil opleve alt det skønne, Tenerife har at byde på. Kør fx ad de snoede bjergveje til Teide Nationalpark og oplev den storslåede natur. Du kan også tage på dagstur til et vandland eller en dyrepark i nærheden.

Tag ud på vandet! Fra Los Gigantes er det helt ideelt at tage på hval- og delfinsafari og opleve, hvordan de blide kæmper og legesyge delfiner boltrer sig i Atlanterhavets dybblå vand. Du kan også sejle ud og besøge naboøen La Gomera, hvor du kan gå tage på vandretur i det smukke vulkanlandskab, vandre i junglen og nyde udsigten fra grønne, frodige bjergtinder.

Hvad har du lyst til at opleve?

Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife

Dag 7

Velkommen til smukke La Gomera!

I dag ankommer du til den skønne ø, La Gomera!

Du bor i den lille by, Hermigua. Byen ligger placeret mellem to bjergkæder i en smuk dal med udsigt over vandet. Byen er attraktiv for naturelskere og vandreentusiaster på grund af dens fantastiske beliggenhed og smukke, omkringliggende selskab. Besøg fx landemærket “Twin Rocks” – to vulkanske sten, der skyder op fra jorden. Her lå der engang en sukkermølle, men øens eksport er ikke længere sukker, men bananer.  

La Gomera er en lille ø, der ligger omkring 40 minutters sejlads fra Tenerife. Det er en af de mindst beboede af De Kanariske Øerog det gør den en hel del roligere og mere uturistet end Gran Canaria og Tenerife. Det øen især er kendt for er den helt fantastiske og uberørte natur, og her er mange store oplevelser for dig, der holder af smukke udsigter, idylliske bjerglandsbyer og skønne vandreture i flotte omgivelserDet er i naturen, du skal bo, hvis du rigtig vil have La Gomera ind under huden. 

Her venter dig et væld af smukke oplevelser – spænd vandreskoene og gør dig klar!

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien

Dag 8

Storslået natur på La Gomera

Øen har et hav af gode vandremuligheder – faktisk finder du mere end 600 km med vandrestier med udsigt over hav, frodige bjerge og dybe dale. Smukkest er nok nationalparken Garajonaysom har sit navn efter det 1485 meter høje bjerg, der også er øens højeste punkt. På en klar dag, kan du se over til naboøerne herfra! Nationalparken består af gammel, frodig urskov, og parken er fredet af UNESCO, blandt andet fordi der findes cirka 40 planter, der ikke vokser noget andet sted i verden. Her går du under tågetæppet blandt unikklyngplanter og laurbærtræer på smukke vandrestier, og hvis du lægger hovedet bagover, spotter du masser af fugle i trætoppeneGarajonay er virkelig en uforglemmelig oplevelse. 

Nu skal du gå på opdagelse på den fantastiske ø!

På La Gomera skal du besøge den ikoniske klippeformation – Roque de AgandoBlandt frodige bjergtinder og dybe dale strækker Roque de Agando sig op i landskabet og er blevet et symbol for øen. Den er helt bestemt et besøg værd! 

La Gomera byder selvfølgelig på mere end smuk og uberørt natur. Efter en lang dag på fødderne kan du slænge dig i en liggestol på én af øernes hyggelige strande. Vulkanøen har sorte lavastrande, der står i flot kontrast til det smukke, turkisblå vand. Playa de Santiago er den mest populære strand på øen, og den er ikke særlig stor. Sæt dig på en af de hyggelige strandtavernaer og bestil en lækker ret med friskfanget fisk – noget øen har specialiseret sig i!  

Øens hovedstad er San Sebastian – en dejlig by med et kanarisk særpræg. Stemningen er afslappet og imødekommende, og du bliver taget varmt imod af de smilende byboere. I San Sebastian finder du skønne restauranter, glimrende shoppingmuligheder, små kirker og charmerede små gader og stræder. Gå en tur blandt de smukke, farvestrålende huse og lad feriestemningen indfinde sig. La Gomera var desuden Christopher Columbus’ sidste stop inden han drog på ekspeditioner over Atlanterhavet – og det præger stadig øen. På gaden Calle Real kan du besøge nr. 56, “Columbus’ Hus”, hvor han boede, når han var på La Gomera. I dag er huset omdannet til museum, og her kan du lære meget mere om Columbus.  

Indbyggerne på La Gomera har deres eget “fløjtesprog” El Silbo, som de bruger til at kommunikere med hinanden mellem dalene. Hvis du er heldig, kan du på dit besøg til La Gomera høre bønderne fløjte til hinanden – og så kan du jo forsøge at gætte, hvad de siger! 

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien

Dag 9

Velkommen til dejlige Gran Canaria og Maspalomas

I dag ankommer du til skønne og solrige Maspalomas!

Vores favoritstrandby på Gran Canaria er Maspalomas på øens sydlige kyst! Byens fyrtårn blev bygget for over 120 år siden, da øen hverken havde veje eller byer. Nu står fyrtårnet som et landemærke for byen og markerer mødet mellem Playa de Maspalomas og Playa Meloneras. Begge strande er dejlige, og her kan du slappe af i en solseng med udsigt ud over Atlanterhavet. I og omkring Maspalomas er der også mange spændende muligheder for hele familien.

Nu skal du bare slappe af og nyde sol og varme!

Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria

Dag 10-14

Sol og afslapning i Maspalomas!

Nu har du tid til at slappe af og nyde alt det skønne, Maspalomas har at byde på.

De fleste børnefamilier slår sig ned på Playa Maspalomas i den ende, hvor fyrtårnet ligger – her er vandet nemlig roligst. Stranden er ca. 5 kilometer lang og byder på masser af restauranter og butikker, så du har rig mulighed for at nyde et glas kølig sangria ud til vandet. For børn er der adskillige forlystelsesparker og øens vildeste vandland, og for de voksne er der golf og et hav af shoppingcentre, hvor du hurtigt kan få tiden og pengene til at flyve.

Vil du have lidt ro, så besøg Parque Urbano del Sur og gå en tur i parkens grønne områder, måske nær andedammen eller legepladsen. I byen finder du også en botanisk have som en stille, grøn oase midt i ørkenen.

Maspalomas er nemlig en ferieby med egen ørken! Bag stranden ligger de kendte sanddyner Duna de Maspalomas som et ørkenlandskab med endeløse bløde, gyldne sandbakker. Her kan du ride på kamel som en beduin eller køre i jeep i klitterne – du vil næsten tro, du er kommet til Sahara. ”Ørkenen” ligger i The Maspalomas Nature Reserve, der også består af palmelunde og lagunen La Charca, der vrimler med fugle. Tag hertil på en fugletur og spot hejrer og andre fugle, der migrerer fra Europa til Afrika.

Playa del Ingles ligger i forlængelse af Maspalomas. Det er en af Gran Canarias mest kendte strande – og imponerer både i længde og bredde. Stranden er fuld af mennesker, og du finder et stort udbud af restauranter og, barer og natklubber langs den livlige gågade.

Hvad skal du mon opleve mens du er her?

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Rejser til Spanien
Rejser til Gran Canaria

Dag 15

Velkommen hjem

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark.

Hjemme i Danmark, kan du se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Spanien. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Spanien!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Se under “inkluderet” og “ikke inkluderet”, hvilke transporter der er inkluderet på din rejse. Som udgangspunkt er alle transporter inkluderet.

Fly

Fra København til Tenerife
Fra Las Palmas til København
Fra Tenerife til Las Palmas

Færge

Fra Havn i Los Cristianos til Havn i San Sebastián de La Gomera
Fra Havn i San Sebastián de La Gomera til Havn i Los Cristianos

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Tenerife-Gran Canaria-Danmark.
 • 14 overnatninger med morgenmad. 
 • Billeje.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Turistskat på hotellerne - ca. 1-5 Euro pr. person pr. nat.
 • Stor bagage skal tilkøbes - ca. 300-500 kr. pr. person.
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre