Spanien

Tenerife-rejsen der har det hele!

8 dages rejse fra
8.890,-

2 nætter Garachico, 1 nat Teide og 4 nætter Playa del Duque

#Aktive rejser
#Kør selv
#Kultur
#Natur
#Rundrejser
#Stemningsfulde byer
#Strand
#Trekking
#Vilde oplevelser

Din rejse starter i den smukke og farverige by Garachico. Her skal du nyde den rolige og tilbagelænede atmosfære, lyden af bølgernes brusen og de smukke hvidkalkede huse, der ligger for foden af et bjerg ud mod det dybblå Atlanterhav. I og omkring byen venter der dig mange vidunderlige naturoplevelser, du ikke må snyde dig selv for! Besøg Mirador Garachico og Mirador El Guincho for at få den mest fantastiske udsigt over byen og havet. I området El Caleton kan du bade i små naturlige pools, der er dannet af vulkanklipperne.  

Herfra går din rejse videre til Teide Nationalpark. Det er den oplagte mulighed for at spænde vandreskoene og gå på opdagelse i det forskelligartede vulkanlandskab – her er goldt og øde samtidig med der er grønt og frodigt. Og synet af Teide-vulkanen er altså imponerende!

Sidste stop på turen er Playa del Duque – et vaskeægte strandparadis, hvor du virkelig bare skal slappe af og komme ned i gear. Den lange, gyldne sandstrand er dejlig indbydende med vuggende palmer, krystalklart vand og glade badegæster. Så smid dig i skyggen af en palme, grib den bog, du aldrig har fået læst derhjemme og nyd den dejlige stemning i Playa de Duque. 

Denne rejse er perfekt til dig, der elsker at kombinere oplevelser med afslapning.

Vi har tryghedsgaranti! Hos C&C Travel køber du en pakkerejse, og du er derfor garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene inden for syv dage. Læs mere her!

Rejsen i billeder

Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Garachico
 2. Garachico 
 3. Garachico - Teide Nationalpark
 4. Teide Nationalpark - Playa del Duque
 5. Playa del Duque
 6. Playa del Duque
 7. Playa del Duque
 8. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
8 dages rejse fra
8.890,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til smukke og farverige Garachico!

I dag ankommer du til skønne og farverige Garachico.

Garachico er en hyggelig, lille havneby på Tenerifes nordlige kyst. De autentiske, hvide kalkstenshuse ligger for foden af et bjerg ud mod det dybblå hav. Havnebyen var i mange år en af øens vigtigste handelsforbindelser, men da vulkanen Montana Negro gik i udbrud i 1706 blev byen lagt øde hen. Siden da er byen blevet bygget op på ny, og i dag blomstrer turismen i byen Garachico. 

Byen er et skønt sted at opleve den kanariske kultur og de flotte omgivelser.

Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife

Dag 2

Udforsk Garachico

Der venter dig masser af skønne oplevelser i Garachico!

Tag en slentretur ad byens smalle brostensbelagte gader og mærk historiens vingesus. Måske ender du på byens hyggelig bymidte, Plaza de la Libertad, hvor du kan nyde eksotiske drinks og lækre fisk- og skaldyrsretter af friskfanget fisk. Når du sidder her og suger den gode stemning til dig, er det svært at forestille sig byens dramatiske fortid.  

Garachico ligger omgivet af smuk natur, der bare venter på at blive udforsket. Byen er omringet af klipper, hvilket betyder, at byen ikke har mange strande. Lidt udenfor byen ligger Playa Garachico, hvor du kan dyppe tæerne i krystalklart. Sandet her er sort og groft, og her er mørke klipper på begge sider 

Byen er særligt kendt for området El Caleton, hvor vulkanklipperne har dannet flere små, naturlige pools, som du kan køle dig ned i. Både turister og lokale kommer her for at nyde de naturlige swimmingpools og blive påmindet om naturens utrolige kræfter.  

Lidt udenfor Garachico kan du besøge to fantastiske udkigsposter, der har en fantastisk udsigt over byen og havet – Mirador Garachico og Mirador El Guincho 

Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife

Dag 3

Velkommen til Teide - gå på opdagelse ved Teide vulkanen

I dag ankommer du til Teide Nationalpark, som den største park på de Kanariske øer – og helt bestemt noget, der bør være på din liste over ting at se på din rejse til Tenerife!  

Teide Nationalpark er et virkelig smuksted med et fantastisk landskab, der består af kratere, lavasten og vulkaner, der omringer Teide Vulkanens imponerende topSelvom landskabet virker goldt og øde, er her mange farver og former, der gør parken levende. Det imponerende landskab tager sig meget forskelligt ud afhængigt af årstiden. Om vinteren er det sneklædte landskab helt øde, og om foråret skyder forskellige blomster op af jorden, og det er som om, livet vender tilbage. 

Teide Vulkanen dominerer landskabet og rager 3.718 meter over havets overfladeFor foden af vulkanen har vulkansten fra tidligere udbrud dannet imponerende formationer, der næsten synes at fortælle en historie, og som virkelig demonstrerer naturens vilde kræfterVulkanen har haft stor betydning for Tenerife, og tidligere udbrud har formet øens landskab og historie.  

I 1954 blev parken officielt erklæret en nationalpark, og i 2007 blev den tilføjet til UNESCOs liste over bevaringsværdig kulturarv. 

Du kan udforske nationalparken i bil eller vandre på stisystemerne og se det hele lidt tættere på.

Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife

Dag 4

Velkommen til Playa del Duque

I dag ankommer du til dejlige Playa del Duque. Stranden er én af Tenerifes mest populære – og det forstår vi godt!

Playa del Duque er lang, gylden sandstrand og krystalklart vand. Her kan du lytte til bølgernes brusen og glade badegæster, mens du slapper af og løser lidt kryds og tværs.

Her skal du glemme alle dine bekymringer og bare læne dig tilbage og nyde de afslappende omgivelser!

Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife

Dag 5-7

Sol og strand i Playa del Duque

I Playa del Duque skal du nyde stranden og vandet.

Her bliver du ikke oversvømmet af tilbud og aktiviteter- men hyggen er i højsædet, og her skal du bare nyde strand og slappe af. Der er dog også mulighed for lidt shopping, hvis du trænger til at komme op af liggestolen.

På strandpromenaden ligger Iberostar Anthelia – et stort og flot hotel. Og på modsatte side af hotellet ligger en fin, sort sandstrand, du kan udforske.

Vil du udforske nattelivet, er der også fest og farver i gadernes restauranter og barer. Gå på opdagelse i byens hyggelige centrum, eller gå langs den fine strandpromenade og sug til dig af den hyggelige og livlige stemning fra hoteller, restauranter og glade feriegæster.

Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife

Dag 8

Velkommen hjem

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark.

Hjemme i Danmark, kan du se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Spanien. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Spanien!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Se under “inkluderet” og “ikke inkluderet”, hvilke transporter der er inkluderet på din rejse. Som udgangspunkt er alle transporter inkluderet.

Fly

Fra København til Tenerife
Fra Tenerife til København

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Tenerife t/r. 
 • 7 overnatninger med morgenmad. 
 • Billeje.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden. 
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse. 
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Turistskat på hotellerne - ca. 1-5 Euro pr. person pr. nat.
 • Stor bagage skal tilkøbes - ca. 300-500 kr. pr. person.
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring. 
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person). 
Vis alt Vis mindre