Spanien

Vild natur og vidunderlig strandby på Tenerife

8 dages rejse fra
6.790,-

3 nætter Santiago del Teide og 4 nætter San Miguel de Abona

#Kør selv
#Natur
#Rundrejser
#Stemningsfulde byer
#Strand
#Trekking

Din rejse starter i smukke Santiago del Teide, som er en hyggelig, lille uturistet by i det vestlige Tenerife. Her kan du slentre rundt i byens centrum, se den lille, hvidkalkede kirke og udforske kulturen og gastronomien. Byen er for dig, der elsker at vandre og opleve naturen og er et godt udgangspunkt for mange vandreture og oplevelser. Tag fx til Teide Nationalpark og oplev vulkanen, udforsk det smukke naturområde Montañas Negras eller besøg den lille bjergby, Masca, og bliv blæst bagover af udsigten, de frodige, grønne bjergtinder og byens uendelig imødekommende beboere.  

Nu går rejsen videre til San Miguel de Abona, som byder på dejlige strande og masser af afslapning. Her skal du slappe af og nyde stemningen i den lille, hyggelige ferieby. Stranden i byen er en sort lavastrand, som Tenerife er kendt for. Sandet er groft, men den er god til en afkølende dukkert efter en dag på farten! Hvis du har lyst til at udforske flere strande, kan du tage på udflugt til Playa de las Américas, eller Los Abrigos, som ligger en lille køretur fra San Miguel de Abona.  

Så hvad enten du er til afslapning på stranden, oplevelser, eller liv og glade dage, så er en ferie til Tenerife noget for dig!

Vi har tryghedsgaranti! Hos C&C Travel køber du en pakkerejse, og du er derfor garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene inden for syv dage. Læs mere her!

Rejsen i billeder

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Santiago del Teide
 2. Santiago del Teide
 3. Santiago del Teide
 4. Santiago del Teide - San Miguel de Abona
 5. San Miguel de Abona
 6. San Miguel de Abona
 7. San Miguel de Abona
 8. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
8 dages rejse fra
6.790,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til Skønne Santiago del Teide!

I dag ankommer du til dejlige Santiago del Teide.

Santiago del Teide er en smuk og hyggelig by i det vestlige Tenerife. Byen smyger sig op ad bjergsiden og skuer ud over Atlanterhavets uendelighed. Her er ikke overrendt, og den er et ideelt udgangspunkt, hvis du vil udforske naturen, fx i Teide Nationalpark. I byens bymidte ligger den lille, hvidkalkede kirke idyllisk med bløde, grønne bakker som baggrundskulisse. Byen er et populært udgangspunkt for at udforske Tenerifes smukke natur, men selvom byen besøges af turister, er det lykkedes at bevare den kanariske kultur, og her kan du støde på lokale beboere, der er klædt på i særlige, traditionelle kanariske dragter.

Her er mange ting at opleve. Hvor starter du?

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien

Dag 2 - 3

Udforsk Santiago del Teide

I dag skal ud ud op opleve alt det skønne, Santiago del Teide har at byde på!

Santiago del Teide er lige stedet for dig, der drømmer om at snøre vandreskoene og gå på opdagelse i naturen. Her kan du lade dig blive opslugt af landskabet og udforske vandrestierne i og omkring Santiago Dalen. Der et hav af vandreruter i området, du kan begive dig ud på, fx til Chinyero vulkanen, der ligger i et smukt naturområde ved Montañas Negras. Vulkanen er den sidste, der var i udbrud på Tenerife i 1909. På en frisk vandretur oppe i højderne vil du opleve en smuk kontrast mellem vulkansk landskab, frodige vinmarker og mandel- og figentræer. Har du lyst til at mærke vinden og den friske luft i ansigtet, skal du tage på udflugt på hesteryg i området. Det er en virkelig fantastisk måde at udforske skønne Santiago del Teide!

Du bør også besøge bjergbyen Masca, der ligger i 650 meters højde i Teno-bjergene. Den hyggelige, lille bjergby har kun lige omkring 90 indbyggere. På en vandretur til Masca, trodser du tyngdeloven i ægte Machu Picchu-stil på toppen af de dybgrønne bjergtinder. Her er det som at være trådt ind i et forhistorisk eventyr, og du kan ikke undgå at blive fortryllet af den fantastiske udsigt og de mange grønne nuancer, der folder sig ud heroppe i højderne. Her får du virkelig en følelse af at føle dig lillebitte, midt i naturens uendelighed.

Hvis du trænger til at slappe af og få lidt sand mellem tæerne, kan du tage til Playa de los Guios. Denne smukke, sorte lavastrand ligger for foden af de enorme klipper og et det perfekte sted at tilbringe en afslappende eftermiddag. Du har også mulighed for at tage en bådtur og opleve hvordan de store klipper dominerer landskabet – også fra vandet.

Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien
Rejser til Spanien

Dag 4

Velkommen til San Miguel de Abona!

I dag ankommer du til dejlige San Miguel de Abona.

San Miguel de Abona er en lille hyggelig ferieby på Tenerifes sydlige kyst. Den lille by huser mange hoteller, strande og gode restauranter. Stranden er en sort strand med groft sand, men den er god til en afkølende dukkert efter en dag på farten! Sæt dig ved byens hyggelige havnepromenade og nyd en drink, mens du ser bådene lægge til i byens havn.

Her er mange ting at give sig i kast med! Starter du med en tur på stranden, en kold drink eller går du på opdagelse i den skønne, omkringliggende natur?

Rejser til Spanien
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife

Dag 5 - 7

Hyggelig havneby og et hav af muligheder!

I dag skal du udforske alt det, som San Miguel de Abona har at tilbyde!

På en slentretur ad byens brostensbelagte gader, kan du se de smukke hvidkalkede huse med farvestrålende vinduer og døre, der giver den der helt særlige sydlandske og kanariske stemning. Gå på opdagelse i butikker og find fine kanariske souvenirs, som du kan have med dig hjem.

Ved havnen i San Miguel de Abona kan du dykke og tage dykkerkursus, hvis du lige skal have opfrisket håndtegnene. Fra havnen sejler du ud sammen med de kompetente dykkerinstruktører, og går på opdagelse under havets overflade – en helt særlig måde at lære et nyt sted at kende på.

Livet i byen foregår i et roligt tempo, og det er ikke fordi, her er en overflod af udbud og aktiviteter, men hvis du kan lide at spille golf, er San Miguel de Abona det perfekte sted for dig. Her ligger nemlig to rigtig gode golfbaner få kilometer fra byen – Golf del Sur og Amarilla. Grib golfkøllen og udfordr din rejsekammerat i et spil golf!

Ikke langt fra San Miguel de Abona ligger fiskerbyen Los Abrigos. Her er der mange gode restauranter og cafeer, hvor du kan sidde og nyde den hyggelige atmosfære og den gode stemning.

Cirka 20 minutter fra San Miguel de Abona ligger byen Los Cristianos. Her kan du slentre i de charmerende gader og shoppe i byens butikker. Der er også en flot strand, hvor du kan tage en afkølende svømmetur i det flotte vand. Hvis du vil have endnu mere smuk strand og azurblåt vand, skal du tage til Playa de las Américas, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra San Miguel de Abona. Her kan du slappe af, læse en god bog og bade i det smukke vand.

Alle de muligheder! Hvad vælger du?

Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife
Rejser til Tenerife

Dag 8

Velkommen hjem

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark.

Hjemme i Danmark, kan du se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Spanien. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Spanien!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Se under “inkluderet” og “ikke inkluderet”, hvilke transporter der er inkluderet på din rejse. Som udgangspunkt er alle transporter inkluderet.

Fly

Fra København til Tenerife
Fra Tenerife til København

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Tenerife t/r. 
 • 7 overnatninger med morgenmad.
 • 7 dage med billeje.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden. 
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse. 
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Turistskat på hotellerne - ca. 1-5 Euro pr. person pr. nat.
 • Stor bagage skal tilkøbes - ca. 300-500 kr. pr. person.
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring. 
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre