Costa Rica

Hotel Montana Monteverde

Gå tilbage
#Dejlige store værelser
#Dyreliv
#Fantastisk udsigt
#Grønne frodige omgivelser
#Kuperet grund
#Natur
#Par
#Udsigt
#Vandrestier

Hotel Montana Monteverde

Hotel Montana Monteverde er et ganske udmærket hotel, der ligger midt i Monteverdes smukke landskab. Du bor omkring 10-15 minutter fra byen med et par restauranter i nærheden. Værelserne er store og lyse uden det store hurlumhej, og udsigten fra hotellet er intet mindre end fantastisk! Her kan man godt blive forfalden til bare at sidde at stirre ud på det grønne, grønne landskab.

Værelserne er fordelt i forskellige bygninger på hotellets grund, der kan beskrives som rimelig kuperet. I hovedbygningen finder du den store reception, hvor sandsynligheden for at få wi-fi-forbindelsen til at virke er størst, og her ligger restauranten også. Restauranten kan måske bedst beskrives som en spisesal, for den er stor og ikke specielt hyggelig. Det er meget hyggeligere at spise på terrassen. Til gengæld er der et rimeligt udvalg af mad på menukortet, og så har du også her en storslået udsigt over det frodige landskab. 

De har vandrestier på hotellets grund, og her kan du faktisk gå rundt i hele 40 minutter! Her er virkelig flotte udsigter, og måske spotter du nogle dyr.

Balkon
Køleskab
Mellemstort hotel
Minibar
Restaurant
Gratis Wifi
4/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Billeder

Dejlige omgivelser
Rummelige værelser
Rummelige værelser
Udsigten fra hotellet
Udsigten fra hotellet
Restauranten
Udsigten fra hotellet
Dejlige omgivelser