Costa Rica

Hotel Samara Beach

#Afslapning ved poolen
#Byliv
#Centralt
#Familie
#Flere omkringliggende restauranter
#Grønne omgivelser
#Natur
#Par
#Strand

Hotel Samara Beach

Hotel Samara Beach er et hyggeligt, lidt ældre hotel, som ligger ved hovedvejen, kun 150 meter fra den dejlige strand Samara Beach. Hotellet er for dig, der gerne vil holde prisen nede og derfor ikke går op i luksus. Stedet kunne godt trænge til et lille ansigtsløft flere steder, men med sin frodige have er der skruet op for det grønne. Dit værelse er enkelt indrettet, men du har det mest nødvendige som aircondition, sikkerhedsboks, TV, WiFi og balkon, hvor du kan sidde smække benene op. 

Du kan spise OK morgenmad på hotellet, men der er ingen restaurant, så smut ud og prøv de mange restauranter i nærheden. Tag et dyp i poolen og huske at kigge op i træerne – der kommer nemlig egern, aber og fugle forbi hyppigt. Du skal heller ikke bliver overrasket, hvis du møder en leguan i haven – de kan også godt lide at slappe lidt af ved siden af poolen.

Der kan godt være lidt støj fra hovedvejen, men til gengæld bor du centralt. Tag ned til den skønne strand, hvis der bliver kamp om liggestolene – her er masser af plads. Receptionisten er yderst hjælpsom og venlig og giver en service ud over det sædvanlige, så her er du i gode hænder.

A/C
Fitness
Køleskab
Lille hotel
Pool
Gratis Wifi
3.8/5

Gæsters bedømmelse

Billeder

Rejser til Costa Rica
Hotel Samara Beach
Rejser til Costa Rica
Et af værelserne
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica