Costa Rica

Costa Ricas næsten uopdagede perle

14 dages rejse fra
14.190,-

1 nat San Jose, 2 nætter Arenal, 8 nætter Malpais og 1 nat San Jose

#Børnevenlig
#Natur
#Rundrejser
#Strand

Rejsen tager sin begyndelse i hovedstaden San Jose, der ligger på et højdedrag midt i landet og har et dejligt klima. Markederne bugner af friske råvarer og specialiteter, og i gaderne finder du en sjov blanding af mellemamerikansk og spansk byggestil. Slå dig ned på Plaza de la Cultura og nyd en god kop kaffe og smag nationalretten Gallo Pinto, der består af ris, bønner, koriander og løg. Nu skal du til Arenals vilde natur, hvor du kan gå på hængebroer i trætoppene eller zipline gennem junglen, men vigtigst af alt skal du selvfølgelig se Arenal-vulkanen. Videre til Stillehavskysten, hvor du skal besøge næsten paradisagtige Malpais. Det er en næsten uopdaget perle i Costa Rica, dog er der begyndt at skyde små og større hoteller op, og indtil flere Hollywoodstjerner har sommerhus her. Her finder du flere skønne strande, små fiskerlandsbyer, klippekyster og jungle, så hvad enten du bare vil slappe af, eller ud at opleve den smukke natur, har du gode muligheder for det. Malpais er også kendt for at være et godt sted at surfe, så hvis du har mod på det, kan du prøve kræfter med bølgerne. Rejsen rundes af med endnu en overnatning tilbage i San Jose. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst San Jose
 2. San Jose - Arenal
 3. Arenal
 4. Arenal - Malpais
 5. Malpais
 6. Malpais
 7. Malpais
 8. Malpais
 9. Malpais
 10. Malpais
 11. Malpais
 12. Malpais - San Jose
 13. San Jose
 14. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan

Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til San Jose

I dag ankommer du til Costa Ricas hovedstad, San Jose, som ligger på et højdedrag midt i landet og har et dejlig mildt klima. San José har en speciel arkitektur med en sjov blanding af mellemamerikansk og spansk byggestil. Byen byder på adskillige interessante seværdigheder og museer samt dejlige parker og farverige markeder, der bugner af friske råvarer og specialiteter. "Plaza de la Cultura" er byens kulturelle centrum og har en skøn stemning. Her er masser af caféer, små butikker, overfyldte boder og gadesælgere, der handler med indiansk tøj og tæpper.

Når du har indlogeret dig, kan du evt. tage ud på en restaurant - prøv nationalretten Gallo Pinto, som består af bønner, koriander og løg, serveret med ris. Selvom du måske synes, at det lyder som noget, man spiser til et aftensmåltid, bliver det faktisk også serveret som morgenmad mange steder.

San Jose
Nationalteateret
Folk foran nationalteateret
Dreng i San Jose
Liv i gaden
Folk i en af byens parker

Dag 2

Velkommen til Arenal!

I dag skal du så videre mod byen La Fortuna, der ligger ved vulkanen Arenal. Området heromkring er meget smukt - grøn og frodig regnskov omkranser den kegleformede vulkan, der rejser sig op af landskabet.

I området omkring vulkanen kan du tage på vandretur i lava-landskabet og den frodige natur. På grund af vulkanen, findes her flere naturligt opvarmede kilder. Når du synker ned i det varme vand, kan du mærke alle spændingerne forsvinde fra din krop - ren forkælelse! Der findes flere forskellige af disse hot springs, så uanset om du har lyst til at prøve et sted, hvor du kan få serveret en drink i poolbaren, eller et sted, hvor du kan sidde og lade roen falde over dig, skal du ikke snydes for denne oplevelse. Mange af disse bade har også åbent om aftenen, og der er altså noget særligt over at sidde i det varme vand, og kigge op på stjernehimlen.

Costa Rica er også kendt for deres river rafting, og i dette område kan du prøve spændende ture, uanset om du er begynder eller øvet. For dig, der gerne vil tage det roligt, er der mulighed for at komme på en safari float, hvor du sejler igennem regnskoven i gummibåd, eller du kan opleve de smukke landskaber fra hesteryg.

Om aftenen tager du måske ind til La Fortuna, en lille, hyggelig by, hvor du på hovedgaden kan finde mange små, gode restauranter.

Arenal vulkanen
River-rafting på floden
Smuk natur i Arenal nationalparken
Vandfald i junglen

Dag 3

Udforsk naturen ved den flotte vulkan.

I dag bør du opleve Arenal Hanging Bridges - en af de mest berømte skywalks i Costa Rica. På et over 250 hektar stort område, er der lavet stier, broer og hængebroer, så det er muligt at opleve regnskoven fra alle vinkler. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige at kunne se ned på den grønne regnskov oppefra, mens vulkanen Arenal dukker op i baggrunden. Tag en tur med guide, og gå 4 km gennem det skønneste område, hvor du virkelig oplever denne tætte, frodige regnskov. Overalt hører du lydende af tropiske fugle, vandfaldene, der risler, og insekterne, der synger. Guiderne vil fortælle dig om skoven, og de dyr, der lever i den. De kan også både høre og lugte, om der skulle være nogle pattedyr i nærheden. Måske ser du små vildsvin suse rundt nede i skovbunden og larmende brøleaber springe rundt i trætoppene. Skal det være lidt vildere kan du tage en ziplinetur, for her findes en af landets længste, hvor du suser afsted med udsigt til vulkanen.

Den imponerende Arenal vulkan
Vulkansø ved Arenal
Enrico svæver over junglen
Arenals hængebroer
Kvæg der trækker en vogn
Den grønne, frodige natur

Dag 4

Velkommen til Malpais

I dag skal du ud til Stillehavet! Du skal helt ud til kanten af landet til Malpais.

Malpais er en af Costa Ricas næsten uopdagede destinationer. Her finder du skønne strande, små fiskerlandsbyer, klippekyster, jungle, skove og bakker i baglandet. Her er dog åbnet indtil flere både store og små hoteller, og indtil flere Hollywoodstjerner har sommerhus her.



Malpais
Rejser til Costa Rica

Dag 5 - dag 11

Den skønne strand og natur i Malpais

Malpais er en af Costa Ricas næsten uopdagede, paradisagtige destinationer. Her finder du skønne strande, små fiskerlandsbyer, klippekyster, jungle, skove og bakker i baglandet. Her er dog åbnet indtil flere både store og små hoteller, og indtil flere Hollywoodstjerner har sommerhus her.

En af de dejlige, små strande
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Malpais

Dag 12

Tilbage til San Jose

Så går turen tilbage til San Jose, hvor du lige kan gøre de sidste indkøb og måske spise den sidste gode middag, før du gør dig klar til turen hjem. Du overnatter på samme hotel som tidligere.

Dag 13

Afrejse Costa Rica

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14

Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Costa Rica. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Costa Rica!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly

Fra København til San Jose
Fra San Jose til København

Bil/Minibus

Fra San Jose til San Jose
Fra San Jose til Arenal
Fra Arenal til Malpais
Fra Malpais til San Jose
Fra San Jose til San Jose

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark - San Jose t/r.
 • Alle transporter.
 • 12 overnatninger med morgenmad.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Lufthavnsafgift ved afrejse fra San Jose ca. 29 USD.
 • Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre