Dansk Vestindien

Badeferie i Miami og Dansk Vestindien

18 dages rejse fra
19.790,-

4 nætter New York, 4 nætter Charlotte Amalie (St. Thomas), 4 nætter Christiansted (St. Croix) og 4 nætter Miami

Rejsen starter i New York, hvor du har et par dage til at opleve bare lidt af alt det, denne kæmpeby har at byde på. Skal tiden bruges på shopping på 5th avenue, på en sejltur ud til Frihedsgudinden og Ellis Island, eller på at smage dig igennem de forskellige bydeles fantastiske restauranter? I New York er mulighederne mange! Du flyver videre til Dansk Vestindien – nærmere betegnet øen St. Thomas. Her skal du bo i hovedbyen Charlotte Amalie, der bliver besøgt af kæmpemæssige krydstogtskibe, og som er et sandt paradis for de shoppelystne! St. Thomas byder også på nogle af verdens bedste strande, der er som taget ud af et postkort. Næste stop på turen er øen St. Croix. Her kan du nyde stranden og de lune temperaturer eller lære mere om øernes historie. Tag på udflugt til Fort Frederik i Frederiksted og tag på slentretur i hyggelige Christiansted, hvor kanonerne i det gule Fort Christiansværn stadig peger ud over havet. Rejsen sluttes af i Miami, der byder på en fantastisk strand, gode restauranter, et sprudlende natteliv og flere spændende bydele. Besøg blandt andet Little Havana, hvor byens mange cubanske indvandrere har sat deres præg, eller gå rundt og nyd synet af de mange pastelfarvede hoteller ved South Beach.

Vi har tryghedsgaranti! Hos C&C Travel køber du en pakkerejse, og du er derfor garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene inden for syv dage. Læs mere her!

Rejsen i billeder

Rejser til USA
New York
Rejser til Dansk Vestindien
Miami Beach
Rejser til USA
Rejser til Dansk Vestindien
Rejser til Dansk Vestindien
Rejser til Dansk Vestindien

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - ankomst New York
 2. New York
 3. New York
 4. New York
 5. New York - Charlotte Amalie
 6. Charlotte Amalie
 7. Charlotte Amalie
 8. Charlotte Amalie
 9. Charlotte Amalie - Christiansted
 10. Christiansted
 11. Christiansted
 12. Christiansted
 13. Christiansted - Miami
 14. Miami
 15. Miami
 16. Miami
 17. Miami
 18. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
18 dages rejse fra
19.790,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til New York!

I dag ankommer du til New York –  The Big Apple.

På turen hertil kan du kigge på et kort over byen og tænke over, hvad du skal lave… Hvad med en slentretur ned ad 5th Avenue eller en Picnic i Central Park? Du må også finde tid til klassikere som Empire State Building, Times Square, Wall Street, Grand Central Station, Brooklyn Bridge og selvfølgelig Frihedsgudinden… Museumoplevelserne venter dig også med både Guggenheim, Metropolitan Museum of Art, World Trade Center Memorial.

Når du er landet, så tag subwayen, bussen eller den mest bekvemme (og dyreste) løsning, en taxa, ind til dit hotel.

Udsigt ud over byen og Empire State Building
Frihedsgudinden
Central Park
Brooklyn Bridge
Menneskemylder på Times Square
The Met - Metropolitan Museum of Art

Dag 2 - dag 4

Udforsk den livlige storby

Vi har delt Manhattan op i 3 overskuelige dele. Lower Manhattan, Midtown og Uptown. Du kan nemt komme rundt i byen med det omfattende subway-system. Husk, at du også kan se byen fra en åben dobbeltdækkerbus, hvis du skal hvile fødderne, eller, for de frække, fra en helikopter.

Lige syd for Manhattan ligger New Yorks måske mest kendte varemærke – Frihedsgudinden. Kronens syv spir symboliserer de syv verdenshave og de syv kontinenter, og den 225 tons tunge statue er en gave fra Frankrig som et tegn på venskab. Du kan tage gratisfærgen fra den sydlige spids af Manhattan til Staten Island og derfra tage nogle fantastiske billeder af New Yorks skyline og Frihedsgudinden.
Alternativt kan du tage en betalt tur til både Frihedsgudinden og Ellis Island. Fra 1892 til 1954 var Ellis Island det første stop for 12 millioner mennesker, der søgte en ny tilværelse i mulighedernes land. Frihedsgudinden var det første, immigranterne så.

I Lower Manhattan ligger også verdens finansielle hovedstad Wall Street. Mærk suset af penge og de travle jakkesæt og tag et billede med “The Raging Bull” – Wall Streets bronzetyr, som symboliserer aggressiv kapitalisme. Lidt længere nordpå kan du besøge det netop åbnede World Trade Center Memorial. Gå længere op til China Town og spis på Joe’s Shanghai – husk at bestille de berømte dumplings med suppe i (spis fra skeen ligesom kineserne). Eller tag en dejlig pizza i Little Italy ved siden af og mærk den fantastiske stemning (før det er for sent – kineserne er ved at presse italienerne ud!). Videre til dybt fascinerende Brooklyn Bridge – tag evt. byens bedste kaffe mellem Brooklyn Bridge og China Town på Cafe Grumpy. Det tog 14 år at bygge broen og det er den første i verden konstrueret med stålkabler. 27 arbejdere mistede livet og broen er stadig et af USA’s mest berømte bygningsværker. Køb evt. en tur med en guide og husk at starte fra Brooklyn-siden så du går mod Manhattans skyline.

Hvis du bor på Cosmopolitan, bor du i TriBeCa – et tidligere industrikvarter opkaldt efter sin geografiske placering: Triangle Below Canal Street. Det var her, at filmstjernen Robert De Niro startede filmproduktionsselskabet Tribeca Film Center tilbage i 1989, og han har også været initiativtager til en årlig filmfestival, første gang afholdt i 2002, dels som et minde om 11. september 2001, dels for at hylde og hjælpe til med at få gang i bydelen efter terrorangrebet, og dels for at sætte New York på verdenskortet som et vigtigt filmmekka. Et andet Robert De Niro projekt er den kendte restaurant Tribeca Grill (Greenwich Street 375 ved Franklin Street). Vi kan ikke garantere “stjernestøv”, men det siges, at det ikke er usædvanligt at se hverken Mr. De Niro himself, eller mere eller mindre kendte filmproducenter, instruktører eller stjerner. Bygningen stammer fra 1905 og husede tidligere et kaffelager. Den er nænsomt restaureret uden at miste områdets fordums industrielle karakter. I restauranten er der højt til loftet, de oprindelige mursten i væggene er stadig synlige, vinduerne er enormt store, og den lange smukke mahognibar gør sig strålende.

Videre til Soho hvor der kan shoppes både kendte og kreative mærker. Ved grænsen til Midtown ligger Chelsea med de utallige kunstgallerier og glem ikke Chelsea Market, hvor du kan købe mad og mange andre spændende ting. En relativ ny, men meget spændende attraktion ved Chelsea, er The High Line. Den gamle nedlagte togbane over gadeplan er nu lavet til en lang have – det er altså en mere end 2 km lang park! Endelig er der Meatpacking District – det populære område med fantastiske lounger hvor de kendte og rige fester og spiser.

Spis frokost, middag eller weekendbrunch på C&Cs yndlingsrestaurant – The Spotted Pig. Kort men kreativt menukort og afslappet stemning (man glemmer næsten, at de rent faktisk har en Michelin-stjerne). Gå forbi om eftermiddagen og bestil bord til middag. Frokosten kan du også tage på én af de mest berømte Delis: Katz Deli. Katz er stedet, hvor Harry mødte Sally i filmen af samme navn. Det var her Sally (Meg Ryan) simulerede en gigantisk orgasme, eller gjorde hun? Prøv en Reuben eller en Pastrami on Rye og se, om det resulterer i en gastronomisk gentagelse af scenen.

Om aftenen bør du tage på The Standard (Meatpacking District) og snuppe en øl i stuen ved Biergarden eller tage elevatoren til den meget fashionable cocktailbar og nyd udsigten på Top of the Standard. Skal du har steak, så læg vejen forbi The Palm (TriBeCa). Er du i New York i weekenden – så gør som alle andre i New York og und dig selv en lækker brunch. Cafe Gitane på Jane Hotel er berømt for byen bedste brunch. Glem ikke en cremet mandel-croissant hos New York mest berømte bageri – Mille Feuille ved Greenwich Village som er stiftet af den berømte Chef Oliver fra Paris. Nyd din croissant i Washington Square Park og se de travle studenter fra New York University, nogle skakspillere og måske lidt musik hvis du er heldig

Times Square er centrum i Midtown og for mange i New York. Mærk den hektiske stemning og det glitrende og kulørte farvehav af neonreklamer og gigantiske tv-skærme – 24 timer i døgnet. Pladsen fik sit navn i 1904 da New York Times åbnede sit nye hovedkvarter på stedet. Skal du købe billetter til bus, helikopter, teater eller hvad som helst er det også på Times Square. Alle de store Broadway-teatre ligger her hvis det er denne gang du skal se Phantom of the Opera, Cats eller Mamma Mia. Tag en drink på Rum Bar på Edison Hotel.

Gå op i Empire State Building og få den bedste udsigt du kan forstille dig – se hele New York. Skal du have mere udsigt? Smut over til Chrysler Building. Selvom du ikke skal med toget, er Grand Central Station et besøg værd. Det er en storslået station, men nu ikke noget med at hoppe på et tog, for du er slet ikke færdig med at opleve New York endnu! Er du lidt teknik-interesseret, er der åbnet en Apple Store på øverste etage, der absolut er et kig værd. 4 gader øst for Central Station ligger FN’s hovedkvarter. I Midtown ligger også Museum of Modern Art (MOMA) – dem der har set MOMA kan besøge det mindre kendte men absolut anbefalelsesværdige JP Morgan Library. Har du mere tid? Så er det bare afsted til Rockefeller Center!!

Uptown er undervurderet af de fleste, men her er Central Park, de flotteste museer og ikke mindst god shopping. Central Park er CogCs New York favorit og et dejlig og nødvendigt afbræk fra det elektriske byliv. På trods af udsigten til den højtravende arkitektur, som minder dig om, at du befinder dig midt i New York, hensætter de nære omgivelser dig til landlig idyl med skov og råt klippeterræn.

Løb eller gå en tur eller spis din frokost blandt de andre New Yorkere. Husk mindesmærket for John Lennon Strawberry Fields. Hvis det er vinter, og du skal have brugt lidt energi om aften, så tag til The Pond i Bryant Park. Her findes en af de mest populære vinterevents i New York – nemlig den eneste gratis udendørs skøjtebane på Manhattan. Hvis du vil hvile ørene for en stund, så tag en morgenløbetur i parken – eller måske bare en slentretur, hvis det skal gå mere roligt for sig.

Ved Colombus Circle (sydenden af Central Park) kan du leje cykler. Husk at spørge om en lås og navn og kontaktnummer, på ham du lejer cykel af). New York er de senere år blevet langt mere cykelvenlig så de modige kan nu cykle rundt i byen – der er faktisk lavet en cykelsti rundt om det meste af den sydlige del af Manhattan som følger kystlinjen. Du kan cykle i parken eller rundt i Upper West Side. De rigtig frække kan cykle hele vejen ned af 7th Avenue og igennem Times Square – på eget ansvar.

På østsiden af Central Park ligger de berømte Museer i New York som skal ses – The Metropolitan Museum of Art (THE MET), Guggenheim og The American Museum of Natural History. Glem ikke The Frick Collection – en unik privat samling af Europæisk kunst i samlerens tidligere villa indrettet i videst muligt omfang som samleren gjorde det – en helt særlig museumsoplevelse. “Shop till you drop” på berømte 5th Avenue, mens du bevæger dig fra museer og Central Park ned mod Times Square.

Til dem, der har tid, og skal opleve den særlig stemning uden for New York centrum: Harlem er det politiske og kulturelle centrum for de sorte amerikanere og alene derfor helt speciel. Gå forbi Apollo Theater, hvor Michael Jackson blev opdaget og se Cathedral St. John the Divine, der er den 4. største kirke i verden.

En af byens ikoniske gule taxaer
Fifth Avenue
Gå en tur i Central Park
Chinatown
9-11 Memorial
Altid liv i gaderne

Dag 5

Velkommen til Charlotte Amalie!

I dag ankommer du til øen St. Thomas, hvor du skal bo i Dansk Vestindiens hovedstad Charlotte Amalie. Her ligger små huse bundet sammen af stejle gader op ad frodige bjergsider, og her er fint og farvestrålende – pastelfarvede bygninger, palmer langs fortovet og en rigtig caribisk stemning.

Her er masser af liv – i hvert fald indtil de mange krydstogtskibe stævner ud af havnen sidst på dagen. Når de fleste turister er taget af sted med deres krydstogtskibe, lukker butikkerne, og der falder en helt anden ro over byen.

Krydstogtskibet sejler ind i havnen
Udkig over Charlotte Amalie
Både i vandet
Krydstogterne i havn
Leg og hygge på stranden
Skøn strand og natur

Dag 6 - dag 8

Tag på opdagelse i Charlotte Amalie og på St. Thomas

Når forretningerne har åbent, er byen ganske enkelt et shopping-paradis! Her ligger hundredvis af smykkeforretninger, og her bliver solgt elektronik, rom og mærkevaretøj i lange baner og til rigtig gode priser.

Der er altid liv at finde i Frenchtown, prøv måske den fine gamle Oceana Restaurant, der ligger i det gamle russiske konsulat. Mange steder i byen er der levn fra danskernes tid her. Gadeskilte står flere steder både på engelsk og dansk, og det røde Fort Christian, der er det første og ældste bygningsværk fra danskertiden, huser i dag et kulturhistorisk museum. Charlotte Amalie er en by med meget stejle gader, så er benene til det, skulle du tage at vandre den hårde tur opad – det er det værd, når du står med udsigt over havet, byen og de mange, imponerende krydstogtskibe.

Er du til mere historie og arkitektur, har byen blandt andet en trappe, der er bygget af danske mursten, og mange andre spændende bygningsværker. Har du lyst til at tage på stranden, så har St. Thomas. mange af slagsen i verdensklasse. Du kan køre rundt på øen i supergode store åbne taxabusser, som koster et par dollars uanset hvor langt du kører, så det er nemt og billigt at komme rundt.

Du kan også tage på udflugt til den mindre ø St. John, hvor der er fantastisk smuk natur, ubeskriveligt smukke strande i små bugte og storslåede udsigter. Det er et ægte naturparadis med frodige, grønklædte øer og farver, du næsten ikke troede fandtes.

Lovgivningen i Charlotte Amalie
Byen
99 trin i downtown
Glade piger
Fort Christian i Charlotte Amalie

Dag 9

Velkommen til Christiansted!

I dag skal du til den dejlige ø St. Croix!

St. Croix har en by i hver ende og masser af smuk natur ind i mellem. Du skal først bo i den dejlige by Christiansted.

Christiansted er det klassiske Vestindien. Det er en rigtig hyggelig by, og du kan vandre rundt og nyde den dejlige stemning. Her er flere spændende bygninger i byen, blandt andet det karakteristiske, gule Fort Christiansværn, der ligger ud til vandet med udsigt til den lille ø Protestant Cay. Protestant Cay er kun en lille sejltur ud og her kan du slænge dig på stranden om dagen, og senere tage til caribisk aften med dejlig buffet, underholdning og musik. Bliver du inde i selve Christiansted kan du om aftenen slå dig ned på en af restauranterne ved havnen, få en drink og nyde vandets klukken.

Den dejlige ø
Hyggelige Christiansted
Byen og det flotte hav
Udsigt til Protestant Cay fra Christiansted
Christiansværn
Smil på Christiansted

Dag 10 - dag 12

Nyd skønne St. Croix

Tag på udflugt ud af byen. Du kan blandt andet se det sted, hvor Columbus gik i land – det er lige før, du kan se ham sejle mod kysten med sine skibe Niña og Pinta. Om ikke andet fornemmer du tydeligt nogle øer med stor historie, lige fra Colombus til danskhed. Salt River Bay Nationalpark, som bugten hedder, er også et glimrende sted at tage sig en sejltur i kajak på det caribiske turkise vand.

Du bør næsten også besøge et romdestilleri, mens du er her. Måske kan du også smage lidt på de gyldne dråber?

Bliver du inde i selve Christiansted kan du om aftenen slå dig ned på en af restauranterne ved havnen, få en drink og nyde lyden af vandets brusen ind med stranden.

Hygge i Christiansted
Afslappende måltid lige ved vandet!
Regeringsbygningen på Kongens Gade i Christiansted
Kajakker i vandet
Spil og afslapning ved stranden
Guvernør-huset på St. Croix

Dag 13

Velkommen til Miami!

I dag ankommer du til Miami!

Miami Beach er kendt for sine hvide sandstrande og krystalblåt vand. Det er en farvestrålende og forvirrende blanding af luksushoteller, charmerende art deco-bygninger og pastelfarvede hoteller med udsigt over den hvide strand og Atlanterhavets brænding. Den kosmopolitiske storby Miami breder sig over mere end 5.000 kvadratkilometer på den sydlige del af Floridas østkyst. Her er sol og varme året rundt!

Den omfattende multietniske kultur afspejles fortrinsvis i arkitekturen og i maden. Det har dog ikke altid været tilfældet – for omkring 100 år siden var Miami en lille, søvnig by, indtil Henry Flagler i 1896 bragte jernbanen til Florida og endog sydligere end til Palm Beach, der på den tid var meget populær blandt velhavende amerikanere. Nu kunne man komme til Miami med tog, hvilket betød en opblomstring og udvikling af byen ud over alle forventninger.

Miami er også kendt for sin store cubanske befolkning. Den første bølge af cubanske immigranter kom hertil i 1960 og satte sit markante præg på byen. Det har øget Miamis popularitet blandt folk fra Central- og Sydamerika, der i stort tal har bosat sig her og været med til at give Miami dens latinamerikanske præg.

Spændende Miami
Berømte Miami Beach
Et af de farvestrålende livredderhuse
Fest og farver i Miami

Dag 14 - dag 16

Nyd skønne Miami Beach

Miami er lune vinde, svajende palmer og lyden af bølgernes brusen mod stranden.

Her er du kommet til en fascinerende strandby, der ofte kaldes Amerikas Riviera, men den er mere end turkisfarvet vand og bred, flot strand. South Beach er også verdenskendt for fantastisk shopping, et sprudlende natteliv, gourmetrestauranter og fra talløse film og TV-shows. Begiv dig rundt i det pulserende område og nyd den smukke arkitektur. Når natten falder på, klædes der om til afslappet aftendress, og livet leves i de mange natklubber og barer, hvor der er noget for enhver smag og ethvert budget. Prøv at besøge chokoladebutikken, Ghirardelli Chocolatiers, hvor du får smagsprøver på lækker chokolade. Du kan også købe shakes, is og kager!

Tag måske en tur til Little Havana ved downtown og besøg Gomez Park – berømt for mændene, der spiller domino i parken. Der bor ca. 650.000 eksil-cubanere i Little Havana og det giver en helt speciel stemning her.

Til frokost eller brunch skal du prøve legendariske Big Pink i starten af South Beach. Hvis du er til Seafood, er det Restaurant Truluks, og skal du have caribisk, så prøv Tap Tap. Besøg måske Coconut Grove i Miami downtown med de smalle, små gader med lave huse. Tidligere et kvarter for hippierne, men nu er det blevet et mere etableret område. Ved siden af ligger Coral Gables med den dyre shoppinggade Miracle Mile som omdrejningspunkt. Hvis du gerne vil besøge dyrene kan du tage til Miami Seaquarim, Monkey Jungle eller Metrozoo. Er du i Miami i weekenden er der masser af liv ved Bayside Market Place. Her kan du tage på forskellige bådture – fx sightseeingcruise og party-cruise på en festbåd.

Miami Beach
Miami
Biscayne Boulevard
Et kig ud på det blå vand

Dag 17

Afrejse fra Miami
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 18

Velkommen hjem!
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Dansk Vestindien. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Dansk Vestindien!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

 • Fly Danmark-New York-St. Thomas-St. Croix-Danmark.
 • Transporten mellem lufthavne og hoteller i Dansk Vestindien foregår med delt bil/minibus. 

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-New York-St. Thomas-St. Croix-Danmark.
 • Transport mellem lufthavne og hoteller i Dansk Vestindien. 
 • 16 overnatninger.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Morgenmad på hotellerne.
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre