Rejser til Atlanta

Atlanta er den største by i staten Georgia, og den levende by byder på masser af storbyoplevelser. Besøg midtbyen eller det luksuriøse område Buckhead, der er fyldt med interessante butikker og restauranter, som du kan slentre ind og ud ad.

Hvis du er interesseret i historie, kan du besøge Martin Luther King Jr. National Historic Site and Sweet Auburn District. Det var her, Martin Luther King blev født, og du kan se hans barndomshjem. Hans gravsted findes på The King Center.

Du kan også besøge The World of Coca-Cola Museum, hvor du kan lære om colaens historie og smage cola fra hele verden. Den almindelige Coca Cola smager selvfølgelig som sig selv, men der er jo mange sjove varianter som Cherry Coke og Vanilla Coke, som vi ikke gør os så meget i herhjemme - og de er da også en smagsprøve værd!

Trænger du til at komme lidt væk fra byens travlhed, kan du besøge Stone Mountains lidt øst for Atlanta. Dette er verdens største, fritliggende granitbjerg, og det er lidt af et imponerende syn. På den ene bjergside er der udhugget et portræt af 3 borgerkrigshelte, og om sommeren kan du opleve lasershows på bjerget.

Skal det være lidt vildere, kan du tage til forlystelsesparken Six Flags Over Georgia. Her er både vilde rutsjebaner og forlystelser for hele familien, så her er det nemt at få tiden til at gå!

Billeder

Tag en slentretur i byens dejlige parker
Byen set fra oven
Atlanta byder på masser af storbyoplevelser
Stone Mountains lidt uden for byen

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af