#Bjerge
#Kultur
#Natur
#Stemningsfuld

Rejser til Bar Harbor

På øen “Mount Dessert Island” i den nordamerikanske stat Maine gemmer sig en lille, hyggelig fiskerby ved navn Bar Harbor.

Byen er kendt for sine fantastiske og betagende kyster, som prydes af store dukkehus-lignende huse og smukke, rå klipper. På vandet ligger store luksuriøse yachts og små, gamle hummerbåde i fin kontrast og vugger om kap i bølgerne.

Det er i høj grad naturen, der sætter dagsordenen i Bar Harbor - og det er med til at gøre stemningen i byen helt speciel og spækket med diverse naturoplevelser på land såvel som vand. Du kan tage på hvalsafari, hvor du blandt andet kan være heldig at se pukkelhvaler, der boltrer sig i bølgerne. Derudover kan du møde legesyge søløver og søpapegøjer med farvestrålende næb.  

Er du mere en landkrabbe end søulk, er der heldigvis også en masse at opleve på land! Du kan snuppe en “guided walking tour” rundt i den hyggelige gamle fiskerby. Er du nysgerrig på byens historie, så læg vejen forbi “Abbe Museum”, som tager dig med tilbage i tiden til livet i Bar Harbor, længe før de europæiske nybyggere slog sig ned.

Savner du storslåede naturoplevelser, er der masser af muligheder lige i nærheden. Besøg den storslåede Acadia National Park, som ligger en spytklat væk fra byen. I parken finder du blandt andet Cadillac Mountain, som er det største bjerg på den amerikanske østkyst og er mere end oplagt til en trekkingtur!

Mulighederne i og omkring byen er mange, og lige meget om du rejser til Bar Harbor for at opleve land, hav, bjerge, skov eller bare byen i sig selv, så vil du være garanteret en skøn oplevelse i de smukkeste rammer! 

Billeder

Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af