USA

The Berkshires

Gå tilbage

Rejser til Berkshire Hills

The Berkshires er en billedskøn bjergkæde, som løber langs Massachusetts vestlige grænse.

Få steder i USA kombinerer prangende kultur og skøn natur lige så godt som The Berkshires. I mere end et århundrede har rige og kendte personer brugt det som et tilflugtssted om sommeren, hvor de har bygget ”små feriehuse” – som nok mere er på størrelse med palæer. Mange af disse tidligere palæer fungerer i dag som kroer eller steder, hvor der afholdes forestillinger.

The Berkshires er selvfølgelig kendt for sin fantastiske natur, så du kan roligt give dig i kast med at udforske skovene og floden, der løber ned igennem de grønne områder. Langs flodsiden finder du mange små forretninger, hvor du kan leje kajakker og kanoer, hvis du vil opleve naturen fra vandet. Hvis du bedre kan lide fast grund under fødderne, kan du spænde vandrestøvlerne på og udforske de smukke, vilde naturområder. Det berømte Appalachian spor krydser The Berkshires, og hvis du følger sporet, vil du opleve spektakulære bjergtoppe og en række små New England-byer. Her er også gode cykelruter, hvis du vil have lidt fart over feltet. Uanset om du cykler eller går, får du helt sikkert nogle fantastiske syn, så det er bare med at komme afsted.

Du bor i Lenox Town, som er en lille charmerende by i The Berkshires. Byen er hjemsted for musik- og teaterfestivaller i verdensklasse. Besøg for eksempel Tanglewood, som har været sommerhjem for Boston symfoniorkester siden 1937. Nu er det et fantastisk sted, hvor du kan se teaterforestillinger og lytte til smukke koncerter. Forestillingerne afholdes i en åben hal, hvor du kan nyde de kreative forestillinger i en afslappet atmosfære.

Hvis du interesserer dig bare en lille smule for kunst, bør du besøge MASS MoCA, som er et af de største centre for moderne kunst i USA. Museet er placeret i en gammel fabriksbygning og har nogle virkelig interessante udstillinger. Uanset om du er til den moderne kunststil eller ej, kan du ikke undgå at blive imponeret over de kreative formationer, som kunstnerne har kreeret. Dette sted er bestemt et besøg værd.

Billeder

Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i The Berkshires

Flere hoteller i The Berkshires