#Kultur
#Stemningsfuld
#Strand

Rejser til Cape Cod

Cape Cod er en halvø i den østlige del af Massachusetts, som har en fantastisk kystlinje. Den strækker sig på over 60 kilometer, og her finder du både uspolerede strande, sandbanker, skove og smukke naturstier. Når du besøger Cape Cod, er du næsten nødt til at køre en tur langs den billedskønne kyst og opleve den fantastiske natur.

Formen på Cape Cod er lidt sjov og ligner en arm, hvor musklerne virkelig bliver spændt. På undersiden af ”armen” ligger Falmouth, som er kendt for at være en de mest charmerende og hyggelige byer på Cape Cod. Her er små, hvide fyrtårne og vuggende fiskerbåde i havnen. Mange af de gamle træhuse har en gammel landlig stil, og det giver byen en helt særlig stemning. Brug morgenen på at slentre ned ad hovedgaden og sug det hele til dig. Undervejs kan du jo stoppe ved et af bagerierne og købe noget lækkert morgenbrød.

Med sine 10 strande og varme vand fra Golfstrømmen er Falmouth den perfekte by at holde sommerferie i. Besøg for eksempel den populære Old Silver Beach, der har det flotteste, rene sand. Hvis du vil opleve vandsiden, kan du gå ombord på et dagskrydstogt og se himlen forvandle sig til de flotteste røde farver, når solen går ned i horisonten.

Hvis du vil have lidt kilometer i benene, skal du begive dig ud på den berømte cykelrute ”Shining Sea Bikeway”. Turen blev kendt, efter at være blevet nævnt i sangen ”America The Beautiful”. Ruten strækker sig over 17 kilometer, og du cykler hele vejen fra det nordlige Falmouth til Woods Hole, der ligger helt på den sydlige spids. Det er den bedste måde at opleve naturen på, og du har en fantastisk udsigt hele vejen, når du både cykler gennem det grønne landskab og langs den smukke kystlinje.

Billeder

Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Cape Cod

Flere hoteller i Cape Cod