Rejser til Cheyenne

Cheyenne er hovedstad i staten Wyoming, og her finder du masser af god Wild West-stemning. Engang bestod byen mest af ranches med kvæg, der poppede op langs jernbanen. Siden har byen udviklet sig, men den bærer stadigvæk præg af rancharbejde og rodeo - så det er måske her, du skal hoppe op på en vild rodeotyr og hyle "yeehaw"?

Du kan gå på et af byens museer og lære om byens historie og det gamle Vest. Eller hvad med at gå en tur ned ad Sixteenth Street og Lincolnway, hvor der er er masser af butikker og underholdning? Smut en tur forbi Capitol Building og Historic Governors' Mansion, som er stedet, hvor guvernøren bor.

Hvis du er i Cheyenne i juli måned, bør du ikke gå glip af den sjove cowboyfestival, Cheyenne Frontier days, hvor der er farverige optog, masser af stemning og lækker mad. Et sjovt og anderledes event, som du ikke lige oplever hver dag! Hvis ikke du lige er her i juli, behøver du dog ikke gå glip af den gode western-stemning. Tag fx ud at besøge Terry Bison Ranch, spis store bøffer på byens dejlige restauranter og slut aftenen af med en øl på en af byens barer, hvor der ofte er livemusik.

Billeder

Rejser til USA

Hoteller på din rejse

Flere hoteller i