Rejser til Chicago

Er du til kunst, historie og dejlig musik, så er Chicago lige en by for dig. Dagene i denne hyggelige storby kan du bruge på bl.a. at besøge Art Institute of Chicago. Her er en stor samling af kunst fra hele verden, og museet huser den største samling af Monets malerier i verden. Vil du gerne se byen lidt fra oven, kan du tage op i Willis Tower, der med sine 108 etager og 447 meter, er den mest markante bygning i byen. Du kan komme helt op på 103. etage, og få en spektakulær udsigt over byen og Lake Michigan - på en klar dag kan du også se dele af Indiana, Wisconsin og Michigan. 

Som så mange andre storbyer har Chicago også forskellige bydele med hver deres særpræg. Havnemolen Navy Pier byder på masser af forlystelser og underholdning,  så her kan du sagtens bruge en eftermiddag på at slentre rundt. I Chinatown og Little Italy finder du masser af små, hyggelige og familieejede restauranter og butikker, så trænger du til et lækkert måltid, kan du gå på jagt efter et her.

Aftenen kan rundes af med at høre jazz og blues på nogle af byens hyggelige spillesteder. Nyd den gode musik, mens du fordøjer dagens mange oplevelser.

Billeder

Smuk udsigt over byen
Smukke huse langs de gamle gader
Her er et skønt mix af gammelt og nyt
Lake Michigan

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Chicago

Flere hoteller i Chicago