USA

Green Mountains

Gå tilbage
#Bjerge
#Dyreliv
#Natur
#Stemningsfuld

Rejser til Green Mountains

Ned gennem næsten hele Vermont, løber den smukke bjergkæde Green Mountains. Bjergkædens højeste punkt er Mount Mansfield, som ligger 1,3 km. over havoverfladen.

Du bor i Rutland, som er en lille by i hjertet af Vermont ikke langt fra Green Mountains. Med sine smukke, landlige omgivelser får du ikke bedre rammer for dit ophold. Byen har et helt særligt fællesskab, og her er oplevelser for alle og enhver. Tag på dagsture til Green Mountains eller bliv i Rutland og udforsk byen. Husk at stoppe op en gang imellem og indånd den friskeste, rene luft.

Green Mountains har massevis af besøgende, som kommer for at nyde godt af de mange naturoplevelser. Du kan blandt andet hoppe i et par vandrestøvler og tage på trekkingtur på en af de mange stier. Nyd stilheden og den friske luft, imens du begiver dig gennem skoven. Og hvem ved, måske du møder en elg eller en bjørn på din vej, hvis du er helt stille? Området gemmer nemlig på et rigt dyreliv, som der er god mulighed for at opleve.

Hvis du hellere vil opleve området fra vandsiden, kan du sejle ned ad en af floderne i en kajak eller slappe af med en fiskestang i vandkanten. Her får du helt sikkert også fantastiske naturoplevelser.

Udover sin fantastiske natur, byder Green Mountains også på små bjergbyer, som emmer af charme! I byerne finder du klassiske amerikanske kirker med de spidse kirketårne og de historiske overdækkede broer – det er næsten som at rejse tilbage i tiden! Kig forbi de sjove gårdbutikker eller hyggelige restauranter, hvor du får serveret alt godt fra markerne og skovene i området. Du kan også besøge Hildene, som er præsident Lincolns gamle familiegård.

Hvis du har en sød tand, skal du besøge fabrikken, hvor Ben & Jerry’s startede eller Cold Hollow Cider Mill, der laver donuts og cider. Her kan du blive vist rundt, og der er sikkert også god mulighed for at købe lækkerier med derfra, som du kan nyde på tilbageturen.

Billeder

Rejser til USA
Rejser til USA

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af