USA

Kennebunkport

Gå tilbage
#Kultur

Rejser til Kennebunkport

Kennebunkport er en lille hyggelig by ud til vandet i den østlige del af Maine. Byen har mange små træhuse, der står som en fin kontrast til de forrevne klippekyster og det blanke vand. Byen blev især kendt, da George H. W. Bush var præsident, fordi han tilbragte det meste af sin tid om sommeren her. Faktisk så meget at byen blev kendt som Det Hvide Sommerhus.

Når du er her, bør du besøge området ved Dock Square, hvor de berømte billeder af George Bush ved siden af Secret Service blev taget. Kør også ud til Walker’s Point, som er den halvø, hvor Bush-familien havde sit sommerhus. Da George Bush var præsident, var dette et mødested for mange af verdens topledere. Det er ikke muligt at komme ind i huset, men det er alligevel et syn værd udefra.  

Når nu byen ligger lige ud til kysten, finder du naturligvis masser af fisk og skalddyr på menuerne. Stort set alle restauranter serverer hummer, og du kan få tilberedt den lækre delikatesse i alle afskygninger. Den kulinariske scene i Kennebunkport er blevet så populær, at byen er vært for en årlig mad- og vinfestival. Du vil bestemt ikke gå skuffet herfra - det eneste ærgerlige er, at du ikke har tid til at smage på alle lækkerierne, som byen har at byde på.

Maine er generelt kendt for sine kyster, der er fyldt med store klipper. Lige ud for kysten ligger mange små øer, hvor der før i tiden blev bygget fyrtårne, der kunne vise vej for skibene. Det mest berømte fyrtårn i Kennebunkport er ”The Goat Island Lighthouse”, der blev bygget helt tilbage i 1835. Kør til Cape Porpoise-molen, hvor du får den bedste udsigt til fyrtårnet. Hvis du vil endnu tættere på, kan du tage med en båd ud på havet og faktisk gå i land på øen, hvor fyrtårnet ligger.

Billeder

Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af