Rejser til Panhandle

Kridhvide sandstrande, krystalklart vand og palmer der svajer i den varme havbrise. Det er blot nogle af de ord, der beskriver Panhandle, som er en region i den nordvestlige del af Florida.  

Du kan besøge Tallahasse, som også er Floridas hovedstad. Solen skinner næsten endeløst i Tallahassee, og det er derfor oplagt, at du bruger det meste af din tid på at udforske byen udefra. Pak picnic-kurven og sæt for eksempel kursen mod skønne Lake Ella Park, hvor du kan nyde dagen ved den smukke park-sø i grønne omgivelser. 

Efter en enkelt dag eller to i hovedstaden, kan du vende næsen sydpå mod strand og hav i Pensacola, som er en by i Panhandle. Her har du de kridhvide sandstrande, krystalklart vand og svajende palmer, så langt øjet rækker. 

Slå dig ned på stranden og lad dig kun afbryde af jævnlige ture op og hente forsyninger af is, drinks og snacks. Foretrækker du at nyde stranden og havet på en mere aktiv måde, så er der også rig mulighed for det! Du kan for eksempel leje en havkajak og begive dig ud på bølgen blå alene eller booke en af de mange bådture, der tilbydes fra stranden.  

Vidste du forresten, at Florida også går også under navnet ”Golfsportens uofficielle hovedstad”? Du finder derfor rigtig mange muligheder for at afprøve din hole-in-one og samtidig opleve ægte amerikansk sportskultur i luksuriøse omgivelser.  

Om aftenen kan du besøge en af byens mange fantastiske Sea Food-restauranter og nyde et lækkert måltid med udsigt over havet og solnedgangen. 

Billeder

Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af