#Bjerge
#Kultur
#Natur
#Storby

Rejser til Portland

I Oregon finder du den moderne og anderledes storby Portland. Udforsk det spændende byliv og de mange museer og skæve nabolag, byen byder på.

Du kan slå et smut forbi en af byens mere end 70 forskellige mikrobryggerier og smage på en af Portlands helt store stoltheder – deres øl! Det er ikke for sjov, at byen også går under navnet “Beervana”. Når sulten begynder at melde sig, så er du mere end godt stillet: Portland har en bred vifte af forskellig mad fra hele verden. Du finder de mange food markets og food carts overalt i byen, og du vil med garanti kunne finde lige den ret, som dit hjerte (og din mave) begærer!

Vidste du i øvrigt, at Portland er indehaver af verdens mindste park? “Mill Ends Park” blev grundlagt i 1948 og består simpelthen kun af ét enkelt træ. Du finder den lige i midten af den travle vej Naito Parkway og rygtet siger, at parken er den eneste irske “leprechaun”-koloni vest for Irland – om det er rigtigt, kan vi ikke sige, men du kan slå et smut forbi og se for dig selv.

Mini-parken er ikke den eneste natur, du kan opleve. I Portlands baghave, små 80 km væk, finder du fantastiske Mount Hood National Park, som er en af de mest populære nationalparker i USA. Og vi kan godt forstå hvorfor! Parken tilbyder masser af forskellige aktiviteter, og kun fantasien sætter grænser for, hvilke eventyr du kan tage på. Du kan blandt andet trække i vandrestøvlerne og begive dig ud på en af parkens utallige vandreruter. Eller du kan opleve parkens frodige og vilde natur fra hesteryg, overnatte i telt, fiske, stå på ski... ja, listen bliver ved! Midt i nationalparken ligger den 3000 meter høje snebeklædte vulkan Mount Hood, som i øvrigt også er synlig hele vejen fra midtbyen af Portland – og hvilket syn!

Med andre ord er Portland altså det perfekte sted for dig, der elsker rå og smuk natur, men også gerne vil udforske den historierige og specielle stemning, der syder og summer i byens skæve gader.

Billeder

Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA