Rejser til Redding

I det nordlige Californien ligger solskinsbyen Redding, og den er med sine 300 dages solskin om året, faktisk den by i USA med næstmest sol.

Redding by har en flot beliggenhed med grønne områder og den smukke Sacramento River løbende igennem. Selve byen er relativt simpelt og er nok ikke det sted, du skal vælge at bruge det meste af din tid. Den har dog et lille udvalg af små hyggelige vintage-butikker, et gammelt teater og en håndfuld restauranter, caféer og barer, som du kan besøge. 

Det er dog ingen hemmelighed, at Reddings naturskønne omgivelser er byens absolutte stolthed. Derfor er det også her, du finder de mest spændende oplevelser.

Slå for eksempel et smut forbi den store Turtle Bay Exploration Park. Parken er hjem for over 64 forskellige dyrearter, et stort naturmuseum, botaniske haver og Reddings varemærke: The Sundial Bridge. En smuk og elegant hængebro, som har en helt speciel ekstra funktion. Den er nemlig også et af verdens største solure, og sådan et finder du altså ikke særlig mange steder i verden! 

Du kan også tage på en dagstur, hvor du besøger hele fem fantastiske vandfald. På vejen ser du smukke landskaber, der helt sikkert vil tage pusten fra dig. Tag dit kamera med for at fange øjeblikkene, men husk at stoppe op en gang imellem og nyde det. Nyd udsigten eller luk øjnene og lyt til de beroligende lyde fra vandfaldene og fuglenes sang. Det er helt sikkert en tur, du ikke vil gå glip af.

Billeder

Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA