Rejser til Roseburg

Roseburg ligger i den amerikanske delstat Oregon og er med sine 24.000 indbyggere en lille og charmerende by helt nede i gear.  

Byens største industri er tømmer, og det forstår man, så snart man nærmer sig. Kilometervis af skønt, grønt skovområde omringer byen og giver dig lyst til at finde fiskestang og vandresko frem og drage ud på eventyr. En times kørsel væk fra midtbyen, finder du det 83 meter høje Watson Falls vandfald, som med sit brusende vand og frodige omkringliggende planter og træer, ligner noget taget direkte ud af et eventyr. 

Kan du slet ikke få nok af natur og dyr, så ligger safariparken Wildlife Safari kun et stenkast fra Roseburg, og her kan du blandt andet møde giraffer, bjørne, næsehorn og mange andre dyr – alt sammen fra din egen bil. 

Oregon er desuden en populær amerikansk vin-region, og rundt omkring Roseburg finder du et bredt udvalg af forskellige vingårde og producenter, som tilbyder vin i absolut verdensklasse. Gemmer der sig en lille vinentusiast i dig, så husk at planlægge et besøg til det prisvindende Abacela Winery og deltag i en af deres spændende og lærerige vinsmagninger! 

Leder du efter en destination med mange forskellige aktiviteter og et pulserende byliv, så er Roseburg nok ikke det bedste match for dig. Men er du derimod på udkig efter et par enkelte dages pusterum i smukke og naturskønne omgivelser, så er byen bestemt et besøg værd! 

Billeder

Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA