#Bjerge
#Natur
#Stemningsfuld
#Storslåede seværdigheder

Rejser til Stowe

I den nordlige stat Vermont ligger den hyggelige bjergby Stowe. Stowe har flot natur, og du skal tage hertil, hvis du elsker udendørsaktiviteter året rundt. Du bliver helt sikkert lamslået over det brede spektre af grønne farver fra træerne og får lyst til at udforske naturen nærmere.

I Stowe finder du et bredt udvalg af aktiviteter. Du kan tage en svømmetur i en af de krystalklare bjergsøer, spænde ridehjelmen og opleve naturen fra hesteryg. Du kan også sætte dig til rette i din kajak og lade dig drive med strømmen ned ad Winooski floden, der passerer mange smukke gårde og landskaber på sin vej. 

Stowe er derudover det perfekte sted at besøge, hvis du vil opleve victorianske hjem og de smukke udsigter fra Mount Mansfield, som er Vermonts højeste bjerg. Oplev den skønne natur oppefra, når du tager gondolen op til toppen af bjerget. På toppen er der flere gode stier, hvor du kan hike, hvis du har friske ben. Her ligger også en lille cafe, hvor du kan sætte dig ind og få lidt til den søde tand.

Hvis vejret ikke tillader det, er der heldigvis mange indendørs oplevelser! Læg for eksempel vejen forbi en af de mange indendørs pools og forkæl dig selv med skøn spa-dag. Her har du masser af tid til at lade op og blive klar til en ny dag fyldt med eventyr og oplevelser.

Du bør bestemt også besøge et par af restauranterne og udforske den kulinariske kultur. Restauranterne i Stowe har nemlig sin helt egen madkultur. De går meget op i at servere retter af høj kvalitet med et kreativt twist, så du får en oplevelse med derfra. Derudover er ingredienserne dyrket lokalt, så de er helt friske og lækre. Det er ikke en oplevelse, du vil gå glip af.

Billeder

Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af