USA

Volcano Village

Gå tilbage
#Jungle og regnskov
#Natur
#Øliv
#Stemningsfuld
#Storslåede seværdigheder

Volcano Village

På øen ”Big Island” i den amerikanske delstat Hawaii gemmer der sig en lille rustik landsby ved navn Volcano Village. Byen har omkring 2.500 indbyggere og ligger lige uden for Hawaii Volcanoes National Park, hvor en af verdens mest aktive vulkaner, Kilauea, er.

Volcano Village ligger som en lille skjult perle og er en af de bedste hemmeligheder, øen gemmer på. Den er helt sikkert et besøg værd, uanset om du har brug for at komme helt ned i gear, eller du vil have en på opleveren. Byen er kendt for sin skønhed og sin ro, og her er ikke støjende trafik eller mange mennesker. Det er en god ide at huske en lommelygte, for her er ikke mange lamper til at lyse gaderne op om aftenen.

Der er et bredt udvalg af aktiviteter i og omkring byen. Hovedattraktionen er selvfølgelig nationalparken, hvor den aktive vulkan ligger. Her har du mange gode muligheder for at hike til flotte udsigtspunkter, kratere og lavatunneler. Det er virkelig en oplevelse udover det sædvanlige. Hvis dine ben er trætte efter at have vandret rundt i nationalparken, er her heldigvis også mange andre aktiviteter.

Besøg for eksempel byens marked, der er et af ugens store højdepunkter. Mange af byens beboere kommer her for at mødes med venner og lytte til ”coconut wireless”, som er øens sladder. Markedet er åbent hver søndag morgen, så tag tidligt afsted for at købe spændende souvenirs med hjem. Du finder alt lige fra beboernes egen kunst og håndværk til blomster, krydderurter og friske frugter og grøntsager. Her er endda også boder, der sælger smagfulde, lokale retter og friskbagte lækkerier, så frygt ej hvis du ikke nåede morgenmaden, inden du tog afsted.

Du kan også tage på vinsmagning, besøge lækre restauranter og se lokale kunstnere vise deres værker frem. Byen er altså et perfekt sted til at slå lejr i et par dage og nyde stilheden, imens du oplever en del af øen, som helt sikkert vil efterlade et stort indtryk hos dig.

Billeder

Rejser til USA
Rejser til USA

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Volcano Village

Flere hoteller i Volcano Village