USA

White Mountains

Gå tilbage
#Bjerge
#Dyreliv
#Natur

Rejser til White Mountains

I staten New Hampshire ligger White Mountains regionen, som er en drømmedestination for dig, som elsker smukke oplevelser i naturen!

Du bor i North Conway, som er en lille landsby i New Hampshire. White Mountains’ betagende bjerge og skove ligger som en ramme om byen, og du har fantastisk udsigt, hvor end du drejer hovedet hen. Du kan næsten ikke undgå at få lyst til at udforske bjergene nærmere, når du ser dem tårne sig op omring dig. North Conway har også mange hyggelige ting at lave, så du kan også tilbringe din dag i byen og udforske den. Byen er nomineret til at være en af top 10 bedste små byer i USA, hvis du vil have spændende oplevelser, så den er bestemt et besøg værd.

Året rundt finder du et væld af spændende aktiviteter. Du kan for eksempel tage på trekking i de storslåede skove, hvor du vil opleve fantastiske syn og lyde fra naturen. Hvis du har friske ben, bør du følge en af de længere stier, hvor du ser søer eller bjergtinder på din vej. Hvis benene er lidt trætte efter gårdsdagens aktiviteter, kan du vælge en kortere sti, hvor du bliver ført til et vandfald. Måske du er heldig at se en sort bjørn, elg eller virginiahjort. Hvis du har mod på det, kan du campere i skoven, hvor du selvfølgelig tager dine forholdsregler. Ellers kan du tage på en af de arrangerede ture rundt i skoven, hvor der er gode muligheder for at støde på en elg.

Vil du hellere slappe helt af og give benene en velfortjent pause, kan du sætte dig trygt bag rattet og tage en køretur igennem det smukke og betagende landskab. Kør via Kancamagus Highway, som fører dig igennem det smukkeste skovområde. Du kan også lade bilen stå, og i stedet sætte dig til rette i et af Cog Railways små hyggelige bjergtog og tage på et tre timers eventyr gennem bjerge, dale og skove. Det er en smuk tur, som hele familien kan opleve sammen.

Udover de mange fantastiske naturoplevelser byder området blandt andet også på ziplining, en forlystelsespark, vandland, vinsmagning, teater og spa. Med andre ord kommer du ikke til at kede dig. Du finder spændende oplevelser om hvert et hjørne, og der er noget at lave for alle aldre.

Billeder

Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af