Bolivia

Rurrenabaque

Rejser til Rurrenabaque

Rurrenabaque, i daglig tale kaldet Rurre, er en mindre by i det nordlige Bolivia. En af de mest spektakulære oplevelser er faktisk ankomsten med fly fra La Paz’ militærlufthavn med et mindre fly, der lander i lufthavnen i Rurre, som består af en græsmark i junglen og et lille skur. Byen er lille og simpel, og du kan bl.a. besøge det lokale marked eller tage på opdagelse i de små gader, hvor du finder mange små butikker. Hvis vejret er godt, og du har en aften fri, så kan du med fordel køre ned til River Beni og se solnedgangen. Det er et utroligt smukt syn!


Rurre ligger fantastisk lige i starten af Madidi Nationalpark, samt tæt på den omliggende pampas. Det er med andre ord et paradis for naturelskere. Madidi Nationalpark ligger i et stort regnskovsområde, og du kan både komme på ture til fods og i båd. Dyreelskerne har også nok at se til i parken. Der findes nemlig 272 arter af pattedyr, 1.254 fuglearter og mere end 120.000 forskellige insektarter.

 
Pampassen er sumpområdet, inden du kommer ind i junglen. Dette er også en storoplevelse fyldt med dyreliv og natur. Du kan komme på flerdagsture, hvor du bl.a. kan se Pink River-delfiner, aber, piratfisk og alligatorer. Det er bestemt en tur værd, hvis du alligevel er i Rurre.      

Billeder

Rejser til Bolivia
Rurrenabaque
Skildpadder i sumpområdet
Beni-floden
Her er mangfoldigt dyreliv
Rejser til Bolivia
En af byens gader