Jesper

Rejsekonsulent

Hej alle sammen! Jeg hedder Jesper, og jeg er rejsekonsulent hos C&C Travel. Jeg sidder altså til daglig og hjælper en masse mennesker med at få øjnene op for, hvad verden byder på!

Jeg har selv rejst en del – hovedsageligt i Asien – og jeg elsker at komme ud og få nye oplevelser og falde i snak med nye mennesker. Jeg mener, at man kan lære utrolig meget af at komme ud og se verden. Der findes mange ting, man ikke kan forstå, hvis ikke man har oplevet dem selv. For eksempel kan det være svært at forstå, hvor lille man føler sig, når man sejler i kajak blandt gigantiske kalkstensklipper, eller det kan være svært at forstå, hvor stor en verden, der åbner sig, hvis man ifører sig dykkerudstyret og plopper ned under havoverfladen. Jeg mener også, at man lærer meget om verden og om sig selv, hvis man spørger ind til de mennesker, man møder på sin vej, når man er ude at rejse. Og er det at lære og opleve noget nyt ikke det, en rejse handler om?

For et par år siden vendte jeg hjem til Danmark igen, efter at have boet en årrække i Thailand. Jeg ved derfor lige, hvad jeg skal svare, når vores gæster ringer ind med spørgsmål til både Thailand, men også lande som Cambodia, Laos og Burma, som jeg udforskede mens jeg boede i den del af verden.

Læs min Thailandsblog, der guider dig igennem Thailands sæsoner her!

Ansvarsområder: 

Thailand, Indonesien (Bali), Burma, Cambodia og Laos.