14. december 2015 - 09.15

25 år med Cambodia!

I år har vi solgt rejser til Cambodia i 25 år! Enrico har været en tur i Cambodia – et fantastisk land, der har så meget kultur og natur, at det ikke er til at forstå!

I anledningen af vores 25 års jubilæum har vi lavet to splinternye rejser til Cambodia! Og der venter rismarker, templer, oplevelser og smuk natur for alle pengene! 

Den ene rejse går til Cambodias mest kendte byer og største seværdigheder. Du får mulighed for at opleve det fantastiske tempelkompleks Angkor Wat, som ligger midt ude i junglen ved Siem Reap - et syn, du aldrig vil glemme, og du besøger hovedstaden, Phnom Penh, kystbyen Kep og strandbyen Sihanoukville. I Sihanoukville bor du på et af de to helt nye hoteller, som Enrico har opstøvet på sin tur til Cambodia. Læs mere om rejsen her.

Den anden rejse byder på oplevelser for alle pengene - i både Vietnam og Cambodia! Du kommer selvfølgelig til Cambodias mest kendte byer, men herudover har du en rundrejse fuld af udflugter i Vietnam. Du besøger masser af herlige byer, der oser af atmosfære og duften fra gadekøkkener, og du skal på sejltur blandt frodige kalkstensbjerge i det grønne vand i Halong Bay, overnatte i pælehytter i Mai Chau, på grotteeventyr i Dong Hoi og på spændende bådture på Mekongfloden med overnatning hos en privat familie. Læs mere om den fantastiske rundrejse her