8. august 2017 - 09.45

4 nye medarbejdere hos C&C!

Vi har fået nye medarbejdere - og hele fire af slagsen! To i København: Jesper er rejsekonsulent og Mélanie er marketing manager, og to i Århus: Morten og Katharina er begge rejsekonsulenter.

Her hos C&C Travel er vi glade for at kunne byde velkommen til Jesper, Mélanie, Morten og Katharina!

I København har vi fået Jesper og Mélanie. 

Jesper er ekspert i Asien, så hvis du overvejer en rejse til Thailand, Cambodia, Laos, Burma, Sri Lanka, Indonesien eller et andet spændende land, så er det måske Jesper, du kommer til at snakke med. 

Mélanie derimod er en haj til marketing, og hun skal sidde med annoncer, markedsføring, hjemmeside og en hel masse spændende ting. Hun er fuld af gode idéer og glæder sig til at komme i gang. 

På vores kontor i Århus er vi så heldige at få Morten og Katharina med på holdet. 

Katharina er også super god til Asien, nærmere bestemt Filippinerne, Sri Lanka og Malaysia, og det er jo nogle af vores mest populære rejselande overhovedet. Hun sidder allerede klar til at snakke med jer om jeres drømmerejse. 

Morten har nærmest rejst i hele verden og er ekspert i rejser til Sydamerika, Mellemamerika og store dele af Asien! I Sydamerika ved han særligt meget om rejser til Argentina, Brasilien, Colombia, Ecuador og Peru. Han har også rejst i Panama, Mexico og Cuba, mens han i Asien har besøgt Indonesien, Burma og Japan. I ringer bare til ham - han ved lidt om det hele!