4. januar 2017 - 09.45

C&C's 5 smukkeste strande!

I anledningen af det nye år har vi her hos C&C stemt om og kåret vores fem bedste strande - og det var en hård opgave, for der er så mange skønne strande! Se de fem bedste her.

Her hos C&C diskuterer vi tit, hvad en god strand egentlig er. Vores rejsekonsulenter rejser rundt i hele verden og har set rigtig, rigtig mange strande - og alle har forskellige meninger om, hvilke strande der er de bedste.

Så nu har vi altså stemt om det! Derfor kan vi her præsentere C&C's 5 smukkeste strande! 

Anse Lazio Beach, Seychellerne

Ikke overraskende er smukke, smukke Seychellerne på listen over C&C’s flotteste strande - og øerne byder også på fantastisk natur. 

Koh Ngai, Thailand

Thailand byder selvfølgelig også på helt fantastiske strande - og krystalklart vand! Koh Ngais paradisstrande blev stemt ind som en af de 5 favoritter!

Trunk bay, St. John, Dansk Vestindien

Den gamle danske perle i Caribien kan også sagtens være med, når det gælder dejlige strande! Og der er også masser af fisk og koraller at se under vandet.

White Beach, Boracay, Filippinerne

Filippinerne har nogle af verdens smukkeste strande, og en af dem ligger altså på øen Boracay. Her har vandet en hel surrealistisk farve - og sandet er fint og hvidt!

Nacpan Beach, El Nido, Filippinerne

Filippinerne har hele to strande på denne liste - for øen Palawan er også kendt for fantastiske strande og frodige bjergrige natur. Og flot, det er det altså!