12. februar 2019 - 10.15

Ferie for Alle i Herning

Har du sat kryds i kalenderen 22.-24. februar? Der er det nemlig tid til Danmarks største rejsemesse - Ferie for Alle. Vi glæder os til at se jer! Få billetterne til halv pris her!

Vi glæder os til at se rigtig mange af jer til Danmarks største rejsemesse – Ferie for Alle! Det er i Herning d. 22.-24- februar, og vi står klar i stand G5760 igen i år. Kom forbi og sig hej, få et glas friskpressede C&C vitaminer, snup en billedbog eller en rejseavis med hjem og fortæl os om dine rejsedrømme.

Hvor, hvornår, hvor meget?

Messecenter Herning - Vardevej 1 - 7400 Herning - Hal G stand 5760
Fredag d. 22. februar  kl.10-18
Lørdag d. 23. februar  kl.10-18
Søndag d. 24 februar kl. 10-17
En almindelig billet koster 100 kr. for en voksen, 10 kr. for børn, og børn under 5 år er gratis.

Rabat på entré

Hvis du er hurtig, kan du billetten til halv pris! Indtast denne rabatkode: GFFA-xieg.
Du får rabat, hvis du er en af de 250 første, så det er først til mølle. Du kan købe to billetter ad gangen til én valgfri dag.

Bestil billet her!

Drøm dig ud i verden til vores foredrag

Rundrejser i Mexico – mere end bare strand!
Kom med på en rejse fra pulserende Mexico City til det smukke syd! Morten vil tage jer et smut til de flotteste indianerruiner, spændende oldtidsbyer, farvestrålende markeder og verdensberømte strande. Det hele bliver krydret med indblik i det mexicanske køkken, deres historie og befolkningen. Morten har boet i Mexico, og hans møde med den altid søde, hjælpsomme (og ikke mindst festlige) mexicanske befolkning gør, at han elsker det land så meget.

Mød Morten kl. 14 fredag.

Livsglæde, farver og stemning i Cuba
Kom og hør om rommen og cigarens land, der er fuld af hyggelige byer, spændende historie, smukke strande og salsamusik. I C&C har vi nu i rigtig mange år skræddersyet rejser til Cuba, et af Caribiens mest spændende rejsemål! Morten har boet i Latinamerika af flere omgange, og Cuba er et af hans absolutte favoritlande, fordi stemningen og livsglæden her er noget helt, helt særligt. I kan både høre lidt om vores skræddersyede individuelle rundrejser til Cuba og om vores grupperejser med dansk rejseleder.

Mød Morten kl. 16 fredag.

Sri Lanka – landet med de mange ansigter
Hos C&C Travel kalder vi Sri Lanka for det allerbedste rundrejseland, og Calle vil gerne vise jer, hvorfor det er så fantastisk et land at rejse rundt i. Landet byder på lidt af det hele, så uanset om du er til aktiv ferie med vandreture i jungle og bjerge, safariture til elefantsletter, rundture i hyggelige byer eller afslapning på smukke strande, så er Sri Lanka med på det hele! Calle fortæller på baggrund af sit eget møde med landet – og dem har der været en del af efterhånden. Kom og bliv klogere på et af de mest gæstfri lande, du nogensinde vil opleve.

Mød Calle kl. 14 lørdag.

Fænomenale Filippinerne
Filippinernes over 7.000 øer ligger i verdens nok allersmukkeste øhav, og her er øer i alle størrelser. Det kan være svært at vide, hvilke du skal besøge på et øhop, og det kommer helt an på, hvad du er til. Er du til snorkling med skildpadder, naturoplevelser, urørte strande eller strandliv med masser af hyggelige restauranter? Katharina er ekspert i Filippinerne – både over og under overfladen, for hun har nemlig snorklet havet tyndt. Hun vil fortælle om sine oplevelser med det fantastiske land, og hun vil guide dig gennem Filippinernes smukkeste øer.

Mød Katharina kl. 16 lørdag og kl. 14 søndag.