4. januar 2016 - 09.15

Fire nye Sri Lanka-rejser!

Går du og drømmer om en rejse til Sri Lanka? Så se vores fire nye, spændende rejser til det vidunderlige, frodige land.

Vi har netop fået hele fire splinternye og super fede rejser til Sri Lanka

Den første rejse kombinerer det de hyggelige byer og den smukke natur i det frodige højland med strandbyen Tangalle, som vi for nyligt har forelsket os i. Selve byen er hyggelig, men det er de dejlige strande rundt om byen, som for alvor lokker! Læs mere om rejsen her

Den næste rejse byder på natur, regnskov og nationalparker med den skønne strandby, Unawatuna, i begge ender. Det helt særlige ved rejsen er vores helt nye destination Sinharaja regnskov, hvor der er frodige bjerge, floder, vådland og tætbevokset skov - perfekt til en smuk vandretur! Læs mere om rejsen her.

Den tredje rejse byder både på regnskov i Sinharaja og Kitulgala, hvor der er smukke floder og frodigt landskab. Du kan både sejle, riverrafte og tage på vandreture mellem bananpalmer og gummitræer. Derudover oplever du Sri Lankas smukke højland, Yala Nationalpark og Unawatunas dejlige strand. Læs mere om rejsen her.

Den sidste rejse har vores nye destination, Anuradhapura, på programmet. Byen er smuk og spændende i sig selv med masser af historie og gamle ruiner, men nationalparken, Wilpattu, uden for byen er også en oplevelse! Her vrimler det med fugle og spændende dyr, så det er om at holde øjnene åbne. Du slutter af på Trincomalees smukke strand, hvor du kan dase og slappe af ved det turkisblå vand. Rejsen er specielt god om sommeren!