10. januar 2018 - 13.15

Kom til åbent hus i Herning!

Mød os til åbent hus i Herning lørdag d. 20. januar til en dag med konkurrencer, gode åbningstilbud, spændende rejseforedrag og godt humør. Vi glæder os til at se dig!

Kære venner

Vi åbner nyt kontor i Herning! Det skal fejres - og det vil vi gerne gøre sammen med dig. Vi holder stort åbent hus lørdag d. 20. januar fra 10-14, og du er inviteret med!

Valget faldt på Herning, fordi vi gerne vil tættere på vores jyske kunder og sende endnu flere af jer på spændende rejser ud i verden – direkte fra Jylland. Vi har en relation til Herning gennem Morten, som skal lede kontoret. Han er selv fra Vestjylland og har familie i Herning, så han har en stor kærlighed til byen. Vi har længe ledt efter den perfekte beliggenhed til vores nye kontor og har nu fundet en perle i Bredgade 10A. 

Kom og deltag i vores konkurrencer og få gode tilbud - i hele januar og februar giver vi 500,- i åbningsrabat på alle vores rejser*

Du kan også høre tre spændende rejseforedrag om Thailand, Cuba og Sri Lanka. Du kan sagtens bare dukke op, men hvis du vil være helt sikker på, at der er plads til dig, så tilmeld dig her

Vi glæder os til at møde dig.

Mange rejsehilsner
alle os fra C&C Travel 

*Rabatten gælder for rejser købt i januar eller februar måned med afrejse i 2018 – dog ikke allerede nedsatte rejser. Rabatten gælder rejsende med bopæl i Jylland.